באמת קשה להשיג אותםאף אחד לא עונה שם וגם לא חזרו אלי, הבנתי בגלל מילואים,
בכל אופן יש את ציפי טורם,
עלות בדיקה 120 שח
בר"ג גבול ב"ב
תנסי דרך מישהו שיש לו וואטסאפ
שם עונים ממש מהר
באמת קשה להשיג אותםאף אחד לא עונה שם וגם לא חזרו אלי, הבנתי בגלל מילואים,
בכל אופן יש את ציפי טורם,
עלות בדיקה 120 שח
בר"ג גבול ב"ב
מה המספר?באמת קשה להשיג אותם
תנסי דרך מישהו שיש לו וואטסאפ
שם עונים ממש מהר
03-9083240כיצד אני משיגה את המספר טלפון של מכון רוטשילד אני חייבת בדחיפות תור לבן שלי
הבעיה שאנחנו בכלליתאני נרשמתי לרשימת המתנה ותוך כמה ימים היה לי תור במאוחדת כנפי נשרים
באמת בעיה!הבעיה שאנחנו בכללית
גם אנחנו בכללית וקבעו לי תור באוניברסיטת אריאל (עם הפניה מרופא וטופס 17 ) תוך שבועיים.הבעיה שאנחנו בכללית
כמו שכתבתי תנסי באוניברסיטת אריאל.אשמח למידע על בדיקות שמיעה לילדים (חוץ ממרכז קידמה) במרכז הארץ שיש תורים פנויים בחודשיים הקרובים.
עדיפות למקום שמקבל מאוחדת אבל אני מוכנה לשלם גם בפרטי!
או עם יש למישהו תור בחודשיים הקרובים שמוכן לתת או להחליף לתאריך יותר מאוחר
איפה זה ??גם אנחנו בכללית וקבעו לי תור באוניברסיטת אריאל (עם הפניה מרופא וטופס 17 ) תוך שבועיים.
ילד בן שנתיים וחצי
אולי תבדקי.
זה באריאל. בשומרון.איפה זה ??
יש תחבורה ציבורית ?
תפתחי פנייה להתפתחות הילד. בנוסף גם שם יש תוריםבשמע קולינו בירושלים דרך מאוחדת אמרו לי שהתור הקרוב בחשוון!! אני אובדת עיצות חייבת תור לבדיקת שמיעה לילדה בת 2.5 שעדיין לא מדברת.....
בינתיים קבעתי בבית ענבר לעוד 5 חודשים.....
עם ילדה אחרת שצריכה ריפוי בעיסוק אין לי כח להתחיל תהליך רק בגלל זה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: