בישלתי בשר כתף ואחרי שעתיים הוצאתי אותו מהסיר, והנה אני רואה כמאה חתיכות לבנות שנראים ממש כמו תולעים.
מצד האורך של כשתי סנטימטר והרוחב ושהם מתעגלים ברובם.
המוכר בחנות טען שזה לפעמים קורה בבשר כשמבשלים אותו לא הרבה וזה שומן, האם זה נכון?
מעכתי אחד וזה אכן מאוד שומני אבל אינני יודע אם זה מכריח כדבריו
האם זה תולעים - טפילים או שומן?
מישהו נתקל בכזה דבר?
מצד האורך של כשתי סנטימטר והרוחב ושהם מתעגלים ברובם.
המוכר בחנות טען שזה לפעמים קורה בבשר כשמבשלים אותו לא הרבה וזה שומן, האם זה נכון?
מעכתי אחד וזה אכן מאוד שומני אבל אינני יודע אם זה מכריח כדבריו
האם זה תולעים - טפילים או שומן?
מישהו נתקל בכזה דבר?