תודהבהחלט אפשר לפתוח חשבון
רק לשלם דרך הטלפון אי אפשר, ואת זה גם ככה לא מסתבר שתנסו
תודה רבההההה רבההה זה היה דחוף ממש תודה !!תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלו
מוזר כשאני נרשמת אח"כ הוא רוצה קוד - ככה-תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת
לפי דעתי זה הפתרון היחיד -@מושייייי
הסתדרת?
כי אני מנסה גם לפתוח חשבון בפייפאל ומופיעה לי הבעיה,
אשמח לדעת אם יש פתרון לזה.
תודה
הצלחתי, תודה!!לפי דעתי זה הפתרון היחיד -
לבצע רכישה באתר כלשהו, ולבחור תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון !! בהצלחה !!
הצלחתי, תודה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: