מידע שימושי האם פתיחת חשבון Paypal זה רק לבעלי פלאפון עם הודעות? האם למשהו עם פלאפון כשר קיים חשבון זה?

מושייייי

משתמש חדש
שאלה דחופה:
האם פתיחת חשבון Paypal זה רק לבעלי פלאפון עם הודעות? האם למשהו עם פלאפון כשר קיים חשבון זה?
אשמח לכל מידע בעניין תודההה !!!!!! דחוף מאוד !!!!

ריקי שי

משתמש פעיל
בהחלט אפשר לפתוח חשבון
רק לשלם דרך הטלפון אי אפשר, ואת זה גם ככה לא מסתבר שתנסו

ריקי שי

משתמש פעיל
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת

מושייייי

משתמש חדש
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלו
תרשמו עם מייל
וככלל- לי עצמי יש חשבון פייפאל, ומכירה עוד שיש להן ולא זוכרת בכלל שחייבים טלפון ובכל מקרה- ודאי שלא צריך בהתנהלות השוטפת
מוזר כשאני נרשמת אח"כ הוא רוצה קוד - ככה-
1725223237773.png

מושייייי

משתמש חדש
@מושייייי
הסתדרת?
כי אני מנסה גם לפתוח חשבון בפייפאל ומופיעה לי הבעיה,
אשמח לדעת אם יש פתרון לזה.
תודה
לפי דעתי זה הפתרון היחיד -
לבצע רכישה באתר כלשהו, ולבחור תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון !! בהצלחה !!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה