מידע שימושי האם עדיין מבצעים חקירות אמפידיולוגיות?

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
למה לא מוזכר
עיין כאן:

אני מצטט (ומדגיש):

מחלימים ומחוסנים

ככלל, בעלי תעודת התחסנות או תעודת החלמה ישראליים בתוקף, אינם נדרשים להיכנס לבידוד, גם לאחר מגע הדוק עם חולה מאומת.

מחלימים ומחוסנים אינם מחויבים לבצע בדיקות לגילוי קורונה אך מומלץ להתייעץ בנוגע לצורך בבדיקה במקרי מחלה.

(מכאן ההדגשה במקור:)
למען בריאותם, חשוב שגם מחוסנים שנחשפו לחולה מאומת יבצעו בדיקת PCR (בדיקת מטוש) לגילוי קורונה.
אכן, יש המלצה לבצע בדיקה, אבל זו לא חובה.
התייחסתי בדברי לנכתב בשם נציגת משר הבריאות שאם אין בידוד מוחלט בין המאומת לבני המשפחה המחוסנים או מחלימים, חל איסור על אותם בני משפחה לצאת מהבית.

אליהו יפה

משתמש חדש
מי שיצא מאומת לקורונה
האם משפחתו מקבלת הודעה על בידוד ?
ואם לא מרימים כלל טלפונים האם יש חובת בידוד ?
ואם כן מה העצה ?
תודה

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מי שיצא מאומת לקורונה
ואם כן מה העצה ?
תודה
מחוסנים ומחלימים לא נדרשים לבידוד. ממליצים על בדיקה. לא מחייבים. יכולים לצאת.
בני משפחה שלא מחוסנים ומחלימים חיבים בבידוד. גם אם לא קבלתם הודעה קולית הם מחויבי בידוד ורשומים כך.

לב זהבה

משתמש מקצוען
מי שיצא מאומת לקורונה
ואם כן מה העצה ?
תודה
אצלי הילד היחיד הלא מאומת קיבל הודעת בידוד שאמרה שנחשף לחולה מאומת אבל בגלל שיש לו תעודת מחלים הוא לא צריך בידוד וכדאי שיעשה בדיקה.

reish

משתמש מקצוען
אצלנו בקופת חולים אמרו שהמחוסנים אינם חייבים בידוד, אבל יש לשמור על ריחוק חברתי (בלי התקהלויות, ולא ללכת לעבודה) עד לתוצאה השלילית.

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מי שיצא מאומת לקורונה
ואם כן מה העצה ?
תודה

עד שלא תהיה חקירה אפדימיולוגית למאומת, אין למשרד הבריאות יכולת לדעת מי צריך בידוד.
וכשתהיה חקירה - זה לפי מה שהמאומת יספר שם.
זה לגבי חובת בידוד חוקית.

חובת בידוד כלפי אנשים אחרים/ שמיים זה נושא אחר.

ופרצת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
ומה דין מחוסנים שנחשפו לחולה מאומת? צריכים לעשות בדיקה? ואם היא שלילית הם יכולים לצאת חופשי?
מחוסנים שנחשפו למאומת אינם חייבים בידוד. ממליצים להם להיבדק ולהתבודד עד לקבלת התשובה. אם התשובה שלילית - מותר לצאת, אמנם, אך מנסיון של רבים, לא כדאי למהר.

פשוטו
אף אחד לא מתקשר ולא בודק למי נחשפת
לא מדוייק.
אצלנו היו כמה מאומתים במשפחה. אצל כמה מהם התקשרו לחקור חשיפות אחרונות.

אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?
נכון, אבל שוב, לא מומלץ!
(גם אני מחוסנת, וה'תו הירוק' שלי עדיין בתוקף. לאחרונה, כשבעלי חלה הוא נכנס לבידוד מוחלט. חשבתי שניצלתי, עד שהגיעו התסמינים, לאחר כשבוע. גם אני והילדים היינו בבידוד, כך שהאפשרות היחידה להידבקות היא מבעלי).

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ני מצטט (ומדגיש):

מחלימים ומחוסנים

ככלל, בעלי תעודת התחסנות או תעודת החלמה ישראליים בתוקף, אינם נדרשים להיכנס לבידוד, גם לאחר מגע הדוק עם חולה מאומת.

מחלימים ומחוסנים אינם מחויבים לבצע בדיקות לגילוי קורונה אך מומלץ להתייעץ בנוגע לצורך בבדיקה במקרי מחלה.

(מכאן ההדגשה במקור)
למען בריאותם, חשוב שגם מחוסנים שנחשפו לחולה מאומת יבצעו בדיקת PCR (בדיקת מטוש) לגילוי קורונה
אין לי מושג אם ההוראות באתר של משרד הבריאות אפשר לדייק בהם כמו בדברי הראשונים, אבל אם כן ההמלצה לעשות בדיקה היא אך ורק למחוסנים ולא למחלימים שימו לב...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה