ומה דין מחוסנים שנחשפו לחולה מאומת? צריכים לעשות בדיקה? ואם היא שלילית הם יכולים לצאת חופשי?
שזה אומר?אין דין ואין דיין
ב"ה!פשוטו
אף אחד לא מתקשר ולא בודק למי נחשפת
אבל דוחות יש גם יש..............אין דין ואין דיין
לא צריכים בדיקה ולא צריכים בידוד.ומה דין מחוסנים שנחשפו לחולה מאומת? צריכים לעשות בדיקה? ואם היא שלילית הם יכולים לצאת חופשי?
אכן. הפרת בידוד 5000 ש"חדוחות על מה? על הפרת בידוד?
אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?לא צריכים בדיקה ולא צריכים בידוד.
נכון.אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?
יש לבצע בדיקה.אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?
דיברתי עכשיו עם משרד הבריאותיש לבצע בדיקה.
גם אם התוצאה שלילית
אם אין בידוד מוחלט
אין לצאת מהבית.
מקור?יש לבצע בדיקה.
גם אם התוצאה שלילית
אם אין בידוד מוחלט
אין לצאת מהבית.
אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?
משרדהבריאות "ממליץ" לעשות בדיקה למחוסן שנחשף למאומת, אך לא מחייב.אם אני מחוסנת ובעלי חיובי לפי חוק אני יכולה לצאת חופשי בלי לעשות בדיקה?
המענה שקבלתי ממשרד הבריאות.מקור?
מעניין, באתר משרד הבריאות זה לא מוזכרהמענה שקבלתי ממשרד הבריאות.
למה לא מוזכרמעניין, באתר משרד הבריאות זה לא מוזכר
כרגיל, יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה.מידע לחייבים להיות בבידוד
מטרת תקופת הבידוד הינה עצירת ההדבקה ומניעת התפשטות מחלת הקורונה בישראל. הבידוד כולל כניסה למקום בידוד והימנעות ממגע עם הסובבים, כולל שאר השוהים בבית. הבידוד הוא על פי צו מנכ"ל משרד הבריאות.www.gov.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: