האם ניתן שעוזרת בית תעבוד כקבלנות לצורך בט"ל

אהרן כהן

משתמש רשום
האם יש אפשרות שהעוזרת בית תעבוד אצלי כקבלן נקיון ולא בתור שכירה שלי, כך שלא אצטרך לטפל בכל העניינים הרשמיים [בט"ל, פנסיה, פיצויים וכדו']? מה צריך שיהיה בשביל שזה יחשב כקבלנות? אם זה לא מידי מסובך אני אעדיף שתוכל באופן ח"פ להביא חברה וכדומה ולחסוך את כל הטרטורים. והאם במקרה כזה אם היא לא תדווח על עצמה כחברה זו בעיה שלי או רק שלה?
@יהודה מילר

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
ישנם מבחנים לבדיקת יחסי עובד ומעביד, מומלץ להתייעץ עם איש מקצוע

הלבנה

משתמש חדש
האם יש אפשרות שהעוזרת בית תעבוד אצלי כקבלן נקיון ולא בתור שכירה שלי, כך שלא אצטרך לטפל בכל העניינים הרשמיים [בט"ל, פנסיה, פיצויים וכדו']? מה צריך שיהיה בשביל שזה יחשב כקבלנות? אם זה לא מידי מסובך אני אעדיף שתוכל באופן ח"פ להביא חברה וכדומה ולחסוך את כל הטרטורים. והאם במקרה כזה אם היא לא תדווח על עצמה כחברה זו בעיה שלי או רק שלה?
@יהודה מילר
יש דבר כזה בביטוח לאמי עובד משק בית רושמים את זה בצורה פשוטה ומקבלים פנקסי הכנסה כמו עצמאי ומה שרוצים אפשר לדווח וזה כמו עצמאי ואין צורך בהפרשות כידוע לי

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
זה מה שביטוח לאומי כותבים כטיפ וד"ל:
בכל הנושאים הקשורים ליחסי עובד-מעביד, כגון הבראה, חופשה, מחלה יש לפנות למשרד התעשייה, המסחר והתעסוקה למחלקה ליחסי עבודה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה