כאחת שמכירה מקרוב במה זה כרוך
.......חשבתם על האשה
כאחת שמכירה מקרוב במה זה כרוך
.......חשבתם על האשה
כל מילה!!כתבתי כאן לפני תקופה ואכתוב שוב
לפני הרבה שנים השתתפתי בחול המועד בשיעור של אחד מגדולי הדור שליט''א,
ולאחר הדרשה עמדו רבים לבקש ברכה ועצה, אני ניגשתי ואמרתי כמה מילים של מחמאות על השיעור,
וחשבתי שהוא יהנהן בראשו ויברך, אבל הוא ממש שמח
אחרי תקופה השתתפתי בחתונה ולפתע הוא ניגש אליי ואומר לי, שמחתי מאד שנהנתם מהשיעור, וגם אמרתי זאת בבית שמאד נהנו. העזתי פני לשאול - האם זה משמעותי עבור הרב, והרב ענה לי - אין יהודי שלא זקוק למילה חמה, כן ... גם בגילי
ולכן אני חושב שאין יותר ראוי מאשר פורים ופסח לתת מתנה למי שיש לנו הערכה והכרת הטוב כלפיו,
אני נותן למגיד שיעור בחברה שלנו, למג''ש בבית הכנסת, לרב בית הכנסת, ואם יש זמן גם לגבאי [המעצבן יש לומר]
ובוודאי שבשנים שהייתי בכולל היינו אוספים סכום נכבד לראש הכולל, ונותנים מתנה שאפשר להתכבד בה.
מגיע לו - מגיע לאשתו - מגיע לילדים.
בהחלטובהחלט לא להאמין שיש אנשים שלא מצליחים להבין את השני...
כן !!
יש אנשים שאין להם! 10! שקל!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התכוונת יותר?אמנם הראש כולל לא משקיע כמו מורה / רבה אבל עדיין מגיעה לו הכרת הטוב סמלית!
לא חושבת שיבינו פהאתם צודקים שמגיע הארכה לראש כולל אבל יש כאלה ש 10 ש"ח לראש כולל זה הרבה בשבילם
ברוך השם אני נתתי אבל ממה שיצא מכל אברכים שהסכימו להביא יצא סכום פעוט של 50 ש"ח
ברור שצריך לתת!!!מכתת רגליו בחו"ל בשביל שיהיה לאברכים מלגה כל חודש, ועשרה שקלים פעם בשנה זה נושא לדיון בכלל?!
הבאתי את זה כאופציה לתת מתנה לבית. לאו דווקא ספרים........
לא בטוח שהכנת עוגה ביתית יוצא יותר זול מ-10 ש"ח...לא חושבת שיבינו פה
אבל כן צריך לתת הערכה למי שמתאמץ בשביל כולם,
לפעמים יותר קל להכין משהו בבית עוגה וכו..
בעלי לא גבאי. הוא 'רק' אחראי ביום שישי לסדר את המפות.גם לגבאי
אין ספק שגבאי זה מקצוע קשה מאד ולא מוערך כלל,בעלי לא גבאי. הוא 'רק' אחראי ביום שישי לסדר את המפות.
בכנות, עד שהוא לא נטל את זה על עצמו - לא חלמתי מה זו עבודה של גבאי. בשעות הלחוצות של ימי שישי הקצרים לא להיות בבית, לגלגל כספים להחזקת המקום ועוד...
בלת''ק חלקיבודאי שמקובל לתת!
גם בכולל של בעלי אוספים כסף למשלוח
ותמיד הסתכלתי על זה בהערכה, לרגע לא חשבתי שזו התנהלות מוזרה
אמנם הראש כולל לא משקיע כמו מורה / רבה אבל עדיין מגיעה לו הכרת הטוב סמלית!
הייתי מצפה לתשלום יותר גבוהה מהכוללים אבל נכון שצריך להוקיראם צריך עדיף להתפשר במצוות לולב ואתרוג ולא בהכרת הטוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: