גם לי זה היה בתור ילדרשמית הכדור משפיע ל-8 שעות אז זה יוצא עד 15-16, אבל בפועל זה מפריע להירדם. שמעתי על עוד שאצלם זה ככה.
לכן עברתי לקחת את הכדור הקצר פעמיים ביום והוא דוקא לא משפיע עלי
כ"כ הרבה אחרי זה.
אבל ככה זה אצלי אולי אצל אחרים זה שונה.
גם לי זה היה בתור ילדרשמית הכדור משפיע ל-8 שעות אז זה יוצא עד 15-16, אבל בפועל זה מפריע להירדם. שמעתי על עוד שאצלם זה ככה.
פחות מתאים לילד בגיל הזה להתחיל לקחת כדור באמצע היום בבית הספר, וחוץ מעניין השינה שנפתר באמצעוץ מלטונין הוא מסתדר יפה עם הכדור הנוכחי במינימום תופעות לוואי. עדיף לא לגעתגם לי זה היה בתור ילד
לכן עברתי לקחת את הכדור הקצר פעמיים ביום והוא דוקא לא משפיע עלי
כ"כ הרבה אחרי זה.
אבל ככה זה אצלי אולי אצל אחרים זה שונה.
שיוציא הרבה מרץמה עושים הילד לקח בתשע ריטלין
האם הוא יירדם בצהריים בשביל להתכונן ללילה?
הוא על זה...שיוציא הרבה מרץ
אם יש ממש חפיפה בין הריטלין למלטוניןמלטונין יעזור?
משערת שקשה לה מאוד להתרכז בלימודיםחשוב מאוד לטפל בבעיות שינה כל ההתפתחות יושבת על בסיס זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: