מידע שימושי האם "מייבש ידיים" חשמלי - מונע העברת חיידקים וכו'?

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
בעקבות הקורונה, אני רוצה לקנות לבית כנסת שלנו מכשיר כזה.
אמרו לי שלא בטוח שזה טוב
מישהו יכול לאשר או להכחיש את זה?

ואיפה אפשר להשיג את זה באיזור ירושלים?

pal

משתמש חדש
קיבלתי פעם במייל..

אכלנו במסעדה, הכל היה טוב ויפה..
לקראת היציאה לקחתי את הילדים לשרותים ואחרי ששטפנו ידיים, אחד הילדים בא לייבש את הידיים במייבש רוח. (מתקן שעושה רוח חמה,מי לא מכיר?) בשניה שהוא הכניס את היד, זינקה עליו אישה, הוציאה לו את היד ואמרה לי שבחיים לא אתן לו לייבש ידיים במתקן הזה!!!
כמובן ששאלתי אותה למהה?? היא סיפרה לי שהיא עובדת כאחות באיכילוב. שרק בחודשים האחרונים 4 ילדים נפטרו להם
במחלקה!! 4 ילדים קטנים!! בגלל הדבר הזה שעושה אויר חם!! עשו להם הרצאה, עם שישה רופאים בכירים לאף אוזן גרון והסבירו להם כמה שזה מתכון למוות בילדים. הסיבה היא פשוטה. לילדים יש הרבה חיידקים בידיים. במתקן עצמו יש מליוני חיידקים כתוצאה ממים עומדים (טיפות שנופלות מכף היד הרטובה נלכדות בחורים) שמעלים עובש בתוך החורים שמהם יוצא האוויר. וככה כשיוצא אוויר, הוא משפריץ את כל החיידקים על כף היד. החום גורם להם להתרבות ולשגשג ואז.. הם נוגעים באף. בפה. החיידק חודר למערכת הנשימה, לריאות וללב. ומשם הדרך לקריסת מערכות כוללת, היא מאד קצרה. ככה מתו להם במחלקה ארבעה ילדים זכים וצעירים.
זה איום ונורא!!
היא כמעט בכתה כשהיא ראתה את הילד שלי מכניס לשם את היד. הייתם צריכים לראות איך היא קפצה עליו. כאילו הוא דוחף את היד לאש!!
אז תפנימו את זה טוב טוב לתוך הראש. אני סיימתי עם המתקנים האלה.‼‼‼‼
כדאי להעביר לקבוצות הורים. איפה שמותר לשתף.

מהורהרת

משתמש פעיל
קיבלתי פעם במייל..

אכלנו במסעדה, הכל היה טוב ויפה..
לקראת היציאה לקחתי את הילדים לשרותים ואחרי ששטפנו ידיים, אחד הילדים בא לייבש את הידיים במייבש רוח. (מתקן שעושה רוח חמה,מי לא מכיר?) בשניה שהוא הכניס את היד, זינקה עליו אישה, הוציאה לו את היד ואמרה לי שבחיים לא אתן לו לייבש ידיים במתקן הזה!!!
כמובן ששאלתי אותה למהה?? היא סיפרה לי שהיא עובדת כאחות באיכילוב. שרק בחודשים האחרונים 4 ילדים נפטרו להם
במחלקה!! 4 ילדים קטנים!! בגלל הדבר הזה שעושה אויר חם!! עשו להם הרצאה, עם שישה רופאים בכירים לאף אוזן גרון והסבירו להם כמה שזה מתכון למוות בילדים. הסיבה היא פשוטה. לילדים יש הרבה חיידקים בידיים. במתקן עצמו יש מליוני חיידקים כתוצאה ממים עומדים (טיפות שנופלות מכף היד הרטובה נלכדות בחורים) שמעלים עובש בתוך החורים שמהם יוצא האוויר. וככה כשיוצא אוויר, הוא משפריץ את כל החיידקים על כף היד. החום גורם להם להתרבות ולשגשג ואז.. הם נוגעים באף. בפה. החיידק חודר למערכת הנשימה, לריאות וללב. ומשם הדרך לקריסת מערכות כוללת, היא מאד קצרה. ככה מתו להם במחלקה ארבעה ילדים זכים וצעירים.
זה איום ונורא!!
היא כמעט בכתה כשהיא ראתה את הילד שלי מכניס לשם את היד. הייתם צריכים לראות איך היא קפצה עליו. כאילו הוא דוחף את היד לאש!!
אז תפנימו את זה טוב טוב לתוך הראש. אני סיימתי עם המתקנים האלה.‼‼‼‼
כדאי להעביר לקבוצות הורים. איפה שמותר לשתף.
טוב שרק קיבלת את זה במייל וזה לא מעדות מוסמכת
ממש לא אמין בחודשים האחרונים 4 ילדים משימוש במכשיר ייבוש
לא סביר בעליל

Rochit

משתמש מקצוען
טוב שרק קיבלת את זה במייל וזה לא מעדות מוסמכת
ממש לא אמין בחודשים האחרונים 4 ילדים משימוש במכשיר ייבוש
לא סביר בעליל
לא יודעת אם מתו מזה ילדים
אבל מחקרים הוכיחו שמכונות אלו מפזרים חיידקים הכמות גבוהה ולכן לא מומלץ להשמש בהם!

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
אז לא לקנות?
ואין מכשיר כן בטוח?
כי נייר = כסף, והרבה...

קול הירושלמי

משתמש צעיר
D I G I T A L
מומלץ וראוי מאוד לנקות את המכשיר עם אקונומיקה או תכשיר חיטוי אחר כל תקופה, למניעת התרבות חיידקים, וגם בגלל הריח...

יוכבד שכטר

צילום יוצר, מציאות.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כל אחד מביא מגבת אישית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה