מה ההבדל?לבנים לא
לבנות כן.
יופי לךאני גידלתי שש ילדים בלי מוצץ ולא מתחרטת לרגע
לדעתי זה מיותר פוגם בתקשורת של הילד לא סטרילי ולא פרקטי.
אי אפשר לדעת איך הילד יהיה בגיל שנה או שנתיים.לצרחנים וצרחניות -כן
אין לי מושג מי המציא את המיתוס הטיפשי הזה, אולי יועצת הנקה משועממת.אם את מניקה, יש שאומרים לא לתת מוצץ עד להתבססות של ההנקה.
מסכימה עם כל מילה.גם אני מהזן הזה שמעודד את המוצץ.......
השלישי שלי גמל את עצמו מהמוצץ בגיל 8 חודשים (סיפור בפני עצמו) והיה מאד קשה.
לגבי הקטע של הרוק והסטריליות זה כבר עניין אחר עד כמה הילד צמוד למוצץ. הילדים שלי, ברגע שהיה סדר יום יותר קבוע (גיל 8-9 חודשים)הרגלתי אותם שמוצץ זה רק במיטה ואם צריך איזו התנחמות, אחרי שנרגעים אנחנו סופרים עד 10 והמוצץ חוזר אחר כבוד למגירה. אני לא זוכרת מצב של אחד מהם בגינה עם מוצץ (רק תינוקות ממש).
ובאשר לתינוקות שאינם רוצים מוצץ- לדעתי זה תלוי באימא עד כמה היא מתעקשת עם התינוק ודוחפת לו שוב ושוב את המוצץ, ולא מנסה פעם אחת-אה, טוב, הוא לא רוצה... אצלי כולם לא רצו בהתחלה, התעקשתי ובסוף לקחו.
זה מעצבן ומתיש, אבל שווה!
אפשר להתחיל גם בגיל 5 חודשים -מנסיון...אתם מגרות אותי לנסות
אצל הקודמים זה לא הצליח, יתכן שבגלל שאני לא הייתי בטוחה בעצמי שאני רוצה את זה
מתי אתם נותנות את המוצץ?
כשהם קטנים ממש, אם הם בוכים זה ישר הנקה אצלי, גם אם הם סיימו לפני רבע שעה
זה לא גיל של כאבי בטן, והם עדיין צריכים את הקירבה הזאת
בקיצור לא רואה את עצמי דוחפת לו מוצץ
בהמשך יש סיכוי, או שאם לא התחלתי מיד זה אבוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: