שאלה האם לעשות דלת לחדר שירות דרך המטבח על חשבון פינת אוכל או להשאיר ללא דלת

שרי F

משתמש חדש
שלום לכולם,
אני עושה שיפוץ בדירת קבלן סגרתי מרפסת שמש לטובת חדר שירות לכביסה וכו בארון אויר של 60 ס"מ השאלה האם כדאי לעשות דלת לחדר -איפה שהקו הצהוב כי זה יבוא על חשבון שולחן פינת אוכל שיהיה מצומצם מעט-עד לא שמיש מה הייתם עושים ?
אם דלת אולי דלת אקורדיון שנפתחת ונותנת מרווח
תודה לעונים !!!

קבצים מצורפים

• תוכנית אדריכלית _230522_180654.pdf
    KB 111.3 · צפיות: 95

החיים טובים

סטודנטית לעיצוב פנים בסטייל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בחדר שירות כדאי שיהיה דלת ועדיף אטומה לרעשים.
בקשר למיקום כדאי שתבדקי עם האדריכלית כי דלת לחדר שירות זה חובה אלא אם זה בתוך השירותים....

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ואם לא-
מאיפה יכנסו לחדר שירות?

יעקב נוימן

משתמש פעיל
שלום לכולם,
אני עושה שיפוץ בדירת קבלן סגרתי מרפסת שמש לטובת חדר שירות לכביסה וכו בארון אויר של 60 ס"מ השאלה האם כדאי לעשות דלת לחדר -איפה שהקו הצהוב כי זה יבוא על חשבון שולחן פינת אוכל שיהיה מצומצם מעט-עד לא שמיש מה הייתם עושים ?
אם דלת אולי דלת אקורדיון שנפתחת ונותנת מרווח
תודה לעונים !!!
אם לא מפריע לכם שהבלאגן (תופעה בלתי נמנעת) של חדר השירות יהיה חלק קבוע מהחיים שלכם, אז ממש לא צריך הפרדה. אם זה פחות רצוי, הפרדה חיונית. האפשרויות מגוונות ומנעד המחירים גדול: דלת אקורדאון יכולה להיות זולה, דלת הזזה שהוצעה כאן גם תהייה בחירה טובה. הבחירה הטובה ביותר תהייה כנראה דלת תריס נגללת מעלה (לא בהכרח חשמלית) אשר אמנם עלולה להיות יותר יקרה אך תגזול פחות מקום.
לענין שולחן פינת האוכל: זה לא מדרבנן. שאלו את עצמכם היש לכם חלופה יפה ונעימה יותר. מרבית חברי מצאו ששולחן הסעודה (בשרטוט שלכם מול דלת הכניסה הראשית לדירה) מייתר את קיום פינת האוכל במטבח.
חשבו על כך והתייעצו במעצב/מעצבת בעלי "ראש פתוח".

ShirHalevy

משתמש חדש
שימי לב שהאוקסטיקה של דלת הזזה איננה מיטבית (כלומר, אטימות רעש).
מה עובי הקיר ומה שלב הביצוע? אם אפשרי, אולי עדיפה דלת כיס.

כלי מיתר

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
שלום
אנחנו גם מחפשים פתרון לדלת לחדר שירות, זה חדר שיוצא מתוך האמבטיה, בהתחלה חשבנו להשאיר בלי דלת, אבל אחרי שנכנסנו לבית קלטנו שמהחלון של השירותי אורחים (הוא מתאוורר לחדר שירות) רואים את האסלה של השירותים בחדר אמבטיה.
בקיצור האופציות שיש זה או דלת שתפתח לתוך האמבטיה, שזה לא הכי נוח ועלול להתקע באסלה, דלת הזזה לא חושב שיש מקום בחדר שירות, לכן חשבנו על דלת אקורדיון. רק הבנו מהאיש דלתות שהתקין לנו את כל הדלתות בבית שזה לא נוח כי יש מסילה למטה שכל הזמן נתקעים בה.
אשמח לשמוע ממי שיש לו דלת אקורדיון או מכיר איך זה והמלצה על חברה טובה.
או כל פתרון אחר.

תודה.

קבצים מצורפים

• IMG_1553.JPG
    3.2 MB · צפיות: 52

styehoshua

משתמש מקצוען
אני לא אדריכלית אבל אם זה אפשרי הייתי שמה איזהמשהו בזוית החלון שלא יאפשר ראיה.
למה?
כי אם דלת אז דלת אבל דלת אקורדיון זה לא הרגשת הפרדה ולחדר כביסה יש עוד דלת ככה שזה נראה לי לא הרגשה נוחה ובטוחה כך באמבטיה

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

יעקב נוימן

משתמש פעיל
ראשית לכל חשוב להדגיש שדלת אקורדיאון היא יותר וילון מאשר דלת.
אם טוב לכם פתרון שמנסיוננו מסתיר אך לא חוסם דבר, אפשר להשיג דלת לפי מידה במחיר די מצחיק למשל בפטיש-ומסמר 033763773. הם ראויים לשבחים.
אפשר גם ב-ACE רוזנפלד ודומיהם, אך שם התקשנו למצוא את המידה המדויקת הנחוצה.
דלת הנפתחת לתוך האמבטיה מאד לא מומלצת ואפילו עלולה לגרום לנפילות. עשו לעצמכם טובה והמנעו מכך.
על פי התרשים נראה שהתקנת דלת הזזה אינה פתרון קביל, גם אם הדלת "מרחפת" תלוי על מסילה מעל וללא מסילה ברצפה.
שורה תחתונה: למרות שדלת אקורדיאון אפשרית, אם אתם בשלב שיפוץ שווה לשקול להזיז את חלון האוורור גבוה יותר מקו ראיה... ואז אין לכם צורך בדלת

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ראשית לכל חשוב להדגיש שדלת אקורדיאון היא יותר וילון מאשר דלת.
אם טוב לכם פתרון שמנסיוננו מסתיר אך לא חוסם דבר, אפשר להשיג דלת לפי מידה במחיר די מצחיק למשל בפטיש-ומסמר 033763773. הם ראויים לשבחים.
אפשר גם ב-ACE רוזנפלד ודומיהם, אך שם התקשנו למצוא את המידה המדויקת הנחוצה.
דלת הנפתחת לתוך האמבטיה מאד לא מומלצת ואפילו עלולה לגרום לנפילות. עשו לעצמכם טובה והמנעו מכך.
על פי התרשים נראה שהתקנת דלת הזזה אינה פתרון קביל, גם אם הדלת "מרחפת" תלוי על מסילה מעל וללא מסילה ברצפה.
שורה תחתונה: למרות שדלת אקורדיאון אפשרית, אם אתם בשלב שיפוץ שווה לשקול להזיז את חלון האוורור גבוה יותר מקו ראיה... ואז אין לכם צורך בדלת
יש לך קישור לדלת באייס?
הדלת בפטיש ומסמר - זו דלת רגילה?
כי אני רוצה לחסוך את המקום של הדלת ולכן חשבתי על כיוון של אקורדיון.

יעקב נוימן

משתמש פעיל
יש לך קישור לדלת באייס?
הדלת בפטיש ומסמר - זו דלת רגילה?
כי אני רוצה לחסוך את המקום של הדלת ולכן חשבתי על כיוון של אקורדיון.
התייחסתי לדלת אקורדיאון, לא לדלת רגילה, כאשר המלצתי על פטיש-ומסמר 033763773 והזכרתי את ACE.
עם זאת, אני ממש לא בטוח שדלת אקורדיאון היא הפתרון המיטבי עבורכם... אלא אם מתאים לכם משהו שהוא יותר וילון מאשר דלת.
קישור ל- ACE מצורף

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
התייחסתי לדלת אקורדיאון, לא לדלת רגילה, כאשר המלצתי על פטיש-ומסמר 033763773 והזכרתי את ACE.
עם זאת, אני ממש לא בטוח שדלת אקורדיאון היא הפתרון המיטבי עבורכם... אלא אם מתאים לכם משהו שהוא יותר וילון מאשר דלת.
קישור ל- ACE מצורף
יש לי בעיה עם המידות.
מה המחיר בפטיש ומסמר?
ואני צריכה דלת שתהיה עמידה למים.

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום
אנחנו גם מחפשים פתרון לדלת לחדר שירות, זה חדר שיוצא מתוך האמבטיה, בהתחלה חשבנו להשאיר בלי דלת, אבל אחרי שנכנסנו לבית קלטנו שמהחלון של השירותי אורחים (הוא מתאוורר לחדר שירות) רואים את האסלה של השירותים בחדר אמבטיה.
בקיצור האופציות שיש זה או דלת שתפתח לתוך האמבטיה, שזה לא הכי נוח ועלול להתקע באסלה, דלת הזזה לא חושב שיש מקום בחדר שירות, לכן חשבנו על דלת אקורדיון. רק הבנו מהאיש דלתות שהתקין לנו את כל הדלתות בבית שזה לא נוח כי יש מסילה למטה שכל הזמן נתקעים בה.
אשמח לשמוע ממי שיש לו דלת אקורדיון או מכיר איך זה והמלצה על חברה טובה.
או כל פתרון אחר.

תודה.
אולי עדיף להחליף את החלון למשהו אחר, כגון חלון קיפ עם זכוכית חלבית או חלון שחציו התחתון קבוע ורק למעלה הוא נפתח עם זכוכית אטומה?!
מעל המכונה אין מייבש כביסה? כי הגובה של שתיהם אמור לחסום את שדה הראיה לכאורה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה