ממה שאני יודע זה ממש לא נכון, ההפך הגמור.אז מי שמוכשרת ואין לה כח מידי להשקיע, לדעתי זה בול בשבילה!
HTML זה לא תיכנותאגב, עיריית בני ברק פתחו קורס חינם ב HTML לנשים (21 מפגשים * שעה וחצי פעם בשבוע)
זו שפת קוד לכל דבר ומתאים למי שרוצה לבדוק אם הוא מתחבר לעניין הזהHTML זה לא תיכנות
לומדים את זה גם במסלול גרפיקה....
עיצוב אתרים פשוט-פשוט. שום מקום לא עובד עם HTML.
HTML זה לא שפת קוד בכלל.זו שפת קוד לכל דבר ומתאים למי שרוצה לבדוק אם הוא מתחבר לעניין הזה
זה HTML5 וכולל מן הסתם css כך שזה לא עיצוב הכי פשוט..
מדבר מהתחום: HTML5 זו שפת קוד.HTML זה לא שפת קוד בכלל.
מדברת מהתחום!!! מה איתך?
זו שפת קוד
HTML זה לא שפת קוד
HTML זה קוד,
HTML5 זו שפת קוד.
זה ההבדל בין "לעבור מבחנים" לבין "להיות מתכנתת".שלום,
אני סיימתי שנה ראשונה בתכנות,
היו לי 3 חבות טובות מוכשות שכל השנה די חיפפו, ואפשר לומר יותר מ"די",
תחלס במבחנים הן הצליחו כמעט כמו כולם בחלק מקצועות כמו כולם ויותר,
אז מי שמוכשרת ואין לה כח מידי להשקיע, לדעתי זה בול בשבילה!
אגב אני למדתי את זה ביחד עם עוד דברים(מוזיקה זה אחד מהם), כמובן שבדברים האחרים פחות השקעתי, אבל הסתדרתי מצויין,
אבל- אני רק אחרי שנה ראשונה, לא יודעת מה בשניה, אני יודעת שזה יותר עמוס
בצלחה...
פשוט מדוייק!להשקיע, ולהזיע, ולבדוק, ולחקור. וכשזה לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לגגל. וכשזה עדיין לא עובד - לשאול את המנטור. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין....
זה ההבדל בין "לעבור מבחנים" לבין "להיות מתכנתת".
בעבודה היא לא תצטרך לעבור מבחנים. אפילו לא לענות על שאלות.
בעבודה היא תצטרך להשקיע, ולהזיע, ולבדוק, ולחקור. וכשזה לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לגגל. וכשזה עדיין לא עובד - לשאול את המנטור. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין....
צריך לעבוד, ולעבוד קשה. "לחפף ולעבור מבחן" זה ממש נחמד. לא יותר.
לעשות ש"ב בתיכנות זה לא מתחיל להוות דוגמא למה שקורה בשטח בעבודה...
נכון!!!!!!! זה אולי מראה על הדרך אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שהוא היה בשוק מההתחלה והלימודים לא מכינים באמת למה שקורה בעבודה, ובתכל'ס גיגלו המווון ושאלו והתייעצו וחקרו ולמדו הרבה מעבר למה שלמדו.אם ככה, אז בכלל מהלימודים את לא יכולה לדעת כלום על העבודה, לא על רמת ההשקעה ולא שום דבר נוסף, כי לתרגל בתכנות בלימודים זה לעבוד עם תוכניות זה מראה איך מתמודדים עם זה וכ"ו
נכון מאוד, ויותר מזה:בעבודה היא לא תצטרך לעבור מבחנים. אפילו לא לענות על שאלות.
בעבודה היא תצטרך להשקיע, ולהזיע, ולבדוק, ולחקור. וכשזה לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין לא עובד - לגגל. וכשזה עדיין לא עובד - לשאול את המנטור. וכשזה עדיין לא עובד - לבדוק שוב. וכשזה עדיין....
צריך לעבוד, ולעבוד קשה. "לחפף ולעבור מבחן" זה ממש נחמד. לא יותר.
ברור, אבל כל זה שמשהו אחר, את עכשיו דיברת על הלימודים, מה ששאלו כאן, זה האופי עצמו,ועל זה אני עניתי, אגב את בעצמך מתכנתת?נכון!!!!!!! זה אולי מראה על הדרך אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שהוא היה בשוק מההתחלה והלימודים לא מכינים באמת למה שקורה בעבודה, ובתכל'ס גיגלו המווון ושאלו והתייעצו וחקרו ולמדו הרבה מעבר למה שלמדו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: