תמיכה במה?זה ארגון שפעיל?
אני מחפשת תמיכה לגרושה ללא ילדים שמעתי שיש איזה ארגון שנקרא תהילה. מישהו מכיר?
נדמה לי שהאשכול הזה עונה בדיוק על הצורך שהעלית.אולי זה ישמע מוזר... אבל לדעתי זה הארגון שיכול הכי לעזור : ארגון כלל ארגוני. זאת אומרת נקח לדוגמא בחור בלא ישיבה האבא הסטנדרטי לא יודע למי פונים ועם מי מדברים כי יש שפע וכל ארגון מתאים לנושא אחר וכן לדוגמא אם יש ילד חולה יש אין ספור ארגונים שיכולים לסייע אבל צריך מישהו שיאגד את הכל ולזה צריך ארגון למופת שבאופן אוטמטי יהיה מקושר עם כלל הארגונים וידע להפנות כל אחד לארגון שלו.
חברה, תמיכה נפשית וכו'תמיכה במה?
זה ארגון אחד או שניים?קומי אורי מכניסים אור לחיים בגוגל
שם הארגון קומי אוריזה ארגון אחד או שניים?
אולי זה ישמע מוזר... אבל לדעתי זה הארגון שיכול הכי לעזור : ארגון כלל ארגוני. זאת אומרת נקח לדוגמא בחור בלא ישיבה האבא הסטנדרטי לא יודע למי פונים ועם מי מדברים כי יש שפע וכל ארגון מתאים לנושא אחר וכן לדוגמא אם יש ילד חולה יש אין ספור ארגונים שיכולים לסייע אבל צריך מישהו שיאגד את הכל ולזה צריך ארגון למופת שבאופן אוטמטי יהיה מקושר עם כלל הארגונים וידע להפנות כל אחד לארגון שלו.
לדעתי הפיתרון פשוט ביותר כיום יש הרי לכל בית כנסת קהילה איחוד לבחורים וכדומהארגון שיעזור לנוער מתקשה
כלומר שגדלים בבית לא תקין או שסתם מתקשים עם לימודים וכו.
שיתנו להם סדנאות ויצרו להם חוויות טיפוליות מהנות.
אני פשוט מנסה לדחוף את הנושא הזה לאחרונה מי שיש לו הערות והארות ויכול לעזור אשמחלדעתי הפיתרון פשוט ביותר כיום יש הרי לכל בית כנסת קהילה איחוד לבחורים וכדומה
מבירור מעמיק בנושא הפיתרון אמור ליהות בצורה כזאות לדאוג לאנשים אברכים ולאו דוקא כל מי שמוכן להיות בקשר אם כל בחור בקהילה וכדו' פעם בכשבועים ולשמוע ממנו ולת לו את ההרגשה הטובה ולעזור לו אישית ולא אישי
כי שום בן אדם לא הולך לדבר אם ההורים ולהסביר להם את כל הקשיים שלו והמחשבות וברובם המוחלט גם לא אם הצוות בישיב אלא מלמעלה יותר לכן צריך שזה יהיה חיצוני כדי שהפחור יהיה פתוח לדבר ולא יחשש שזה יעבור לישיבה או להורים המחשבות שלו
זה יכול לתת מענה להרבה מאוד בעיות מכל התחומים ובכל המצבים ואפשר גם לפתח את זהאצל נשים ובנות אבל זה כבר יותר קשה
אשמח לקבל משוב הנושא הזה מאוד מעניין אותי בגלל עיסוק בתחום
את מתכוונת לא ילדי יתומות ולא גרושות?!?!עזרה לנשים צעירות שאין להן אמא
מי מבשל להן?
מי מפנק אותן?
מי מארח אותן אחרי לידה?
מי קונה להן גופיות/רגליות/שמיכה/חיתולים????
מי אוהב את הילדים שלהן?
היה ראוי לקום ארגון הדואג לנשים יקרות אלו
לחודש הראשון אחרי הלידה
ולא משנה איזה מספר לידה.
אמא לעולם חסרה!!!!
כן 10%בלי קשר עכשיו לגרושות,
אני מתייחסת לכותרת,
יש אירגון שעוזר לאנשים במימון הוצאות טיפולי שיניים?
ליד הבית של ההורים שלי היה ישיבה של בחורים עם קצת בעיות קשב וריכוז אבל בחורים ממש טובים,אני פשוט מנסה לדחוף את הנושא הזה לאחרונה מי שיש לו הערות והארות ויכול לעזור אשמח
לא אני אסביר לך במה מדובר,כן 10%
כרגע אין לי פרטים,אוכל להשיג אם תרצו
מותנה בשליחת קבלה עד 3 חודשים מהטיפול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: