דרוש מידע האם כדאי ללמוד בניית אתרים? ואיפה ללמוד?

• פותח הנושא Deleted member 64624
  • פורסם בתאריך
D

Deleted member 64624

אורח
מה השכר בערך בתחום?
ואיך הלקוחות מגיעים?
@אלעזר 1

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
מצחיק, אפשר לשאול את אותה שאלה על כל דבר!
קודם כל, תלמד בניית אתרים אם זה משהו שמדבר אליך, אם יש לך גישה לנושא, אם זה מעניין אותך!
מדובר בעבודה לא פשוטה, לפעמים יושבים על עניין אחד בדף כמה שעות! כלפי חוץ לא רואים שישבת שעות, רק אתה יודע כמה זמן לקח לך לפתור כל מיני עניינים פעוטים לכאורה. אז תבדוק עם עצמך אם מתאים לך.
צריך גם איזושהי גישה לעיצוב, לצבעים - אם יש לך את זה ואתה אוהבת את זה, אז אולי כן.
לגבי שכר: אתה קובע לפי הרמה שלך והידע שלך והניסיון כמה אתה רוצה לקחת. כעקרון בוני אתרים מקבלים היום בסביבות 5000 פלוס לבניית אתר.
לגבי איפה ללמוד: תלוי בך. אם אתה אוטודידקט, חפש באינטרנט יש מלא מלא מלא קורסים בכל הרמות. אפשר גם ללמוד באופן פרטי אצל כל מיני מתכנתים. אני אישית לומדת כרגע תחום מסוים בבניית אתרים אצל מישהי פרטית בתור השלמה למה שאני כבר יודעת. אפשר גם ללמוד בפרוג כמו שאתה יודע.
ושאלת השאלות - איך מגיעים הלקוחות??? כשתהיה לזה תשובה חד משמעית תשתף גם אותי. פשוט מפרסמים ומתפללים שמי שיראה את הפרסום יצטרך גם אתר ואתה תהיה השליח הטוב עבורו.
בהצלחה!

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
ראיתי כל מיני פלוטופרמות לבניית אתרים בחינם
זה לא פוגע בבוני האתרים?
נראה לך??
הפלטפורמות הן טובות למי שרוצה אתר בסיסי, אבל מי שרוצה משהו עם ייחודיות חייב בונה אתרים.
ולגבי אם כדאי לך או לא, את זה רק אתה יכול לדעת.

בנברקית

משתמש מקצוען
מהיכרות אישית עם כמה בעלי מקצוע זה.
אם יש לכם חוש טכני חזק וגישה חזקה לכל העולם האינטרנט
והמון חשק ורצון וזמן וסבלנות ועצבים ללמוד ולהתקדם כל הזמן (כל הזמן צריך ללמוד! גם אחרי הלימודים..)
(ולקחת בחשבון שדברים יתקעו ויהיו באגים שאף אחד לא ידע מה הפתרון שלהם עד שיצא גרסה חדשה לאותו דבר תקוע..)
אם כן, לך על זה, כי כאלה אין הרבה...
אבל איך שאני רואה את זה זה סוג של "השתעבדות" ורק מי ש"משוגע לדבר" יכול להצליח בגדול. כי ממש צריך להיות עירניים כל הזמן לשינויים ולחיות את זה ממש.
אני טועה?
המקצוענים יגידו..

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
והמון חשק ורצון וזמן וסבלנות ועצבים ללמוד ולהתקדם כל הזמן (כל הזמן צריך ללמוד! גם אחרי הלימודים..)
(ולקחת בחשבון שדברים יתקעו ויהיו באגים שאף אחד לא ידע מה הפתרון שלהם עד שיצא גרסה חדשה לאותו דבר תקוע..)
אבל איך שאני רואה את זה זה סוג של "השתעבדות" ורק מי ש"משוגע לדבר" יכול להצליח בגדול. כי ממש צריך להיות עירניים כל הזמן לשינויים ולחיות את זה ממש.
אני טועה?
המקצוענים יגידו..
כתבת הכי מדוייק שיכול להיות!!!

D

Deleted member 64624

אורח
אני טועה?
המקצוענים יגידו..

בבניה על ידי וורדפרס+אלמנטור CSS I HTML גם צריך להיות גאון כמו שאת מתארת?

@אלף אורות ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

בתיה טופורוביץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
נראה לך??
הפלטפורמות הן טובות למי שרוצה אתר בסיסי, אבל מי שרוצה משהו עם ייחודיות חייב בונה אתרים.
ולגבי אם כדאי לך או לא, את זה רק אתה יכול לדעת.
לדעתי זה פוגע בתחום,
קחו למשל אותי, הייתי בדרך לשלם על בניית אתר עבור העסק שלי אבל החלטתי לנסות לבנות לבד...
השקעתי וזה מה שיצא!!

י ע ל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יצא אתר חמוד בהחלט
אבל הוא חסר אפיון - הוא לא אתר מוכר ( אין לו מילות קוד לחיפוש)
הוא לא נותן לנו מסרים ומעלה את רמת המותג . אלא תיק עבודות דיגיטלי.
זה חמוד מאד - ואפילו יותר מזה
אבל למי שבאמת רוצה לראות תוצאות , ומבין שאין לחם חסד:) ומברר קצת למה באמת צריך אתר , וכיצד אתר טוב משרת אותך.
אני מאמינה שישלם טוב על אתר מקצועי

לדעתי זה פוגע בתחום,
קחו למשל אותי, הייתי בדרך לשלם על בניית אתר עבור העסק שלי אבל החלטתי לנסות לבנות לבד...
השקעתי וזה מה שיצא!!
[/QUOTE

ובתיה - האתר שלך מיוחד , באמת (הייתי אומרת שהעבודות שלך עושות אותו כזה)
אבל זה לא סותר שהוא עדין נראה כמו אתר חינמי :)

חנה תהילה

משתמש מקצוען
לדעתי זה פוגע בתחום,
השקעתי וזה מה שיצא!!
איזה אתר מתוק!
האיורים שלך מדהימים!!!
יצא אתר חמוד בהחלט
אבל הוא חסר אפיון - הוא לא אתר מוכר ( אין לו מילות קוד לחיפוש)
הוא לא נותן לנו מסרים ומעלה את רמת המותג . אלא תיק עבודות דיגיטלי.
זה חמוד מאד - ואפילו יותר מזה
אבל למי שבאמת רוצה לראות תוצאות , ומבין שאין לחם חסד:) ומברר קצת למה באמת צריך אתר , וכיצד אתר טוב משרת אותך.
אני מאמינה שישלם טוב על אתר מקצועי
תכלס מי שמחפש את המילים בתיה טופורוביץ יקבל את המידע.
אתה מדבר על זה שמי שמחפש מאייר דיגטלי לא יראה את האתר שלה בין התוצאות הראשונות.
השאלה פשוט מי הקהל יעד. לקוחות ששמעו עליך או סתם מזדמנים.

י ע ל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איזה אתר מתוק!
האיורים שלך מדהימים!!!

אתה מדבר על זה שמי שמחפש מאייר דיגטלי לא יראה את האתר שלה בין התוצאות הראשונות.
השאלה פשוט מי הקהל יעד. לקוחות ששמעו עליך או סתם מזדמנים.
בהחלט

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי

רוני רביץ

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
1. השאלה העיקרית (כנראה), האם מתאים לך להיות עצמאי. לעת עתה, הייתי אומר ש95% מבוני האתרים הם עצמאיים.

2. כמו כל עצמאי, תצטרך לדעת איך להביא לקוחות (ואיך להתפטר מחלק מהם:)), איך להתנהל איתם, ועוד מיליון דברים.

3. בינתיים, יש הרבה ביקוש לבניית אתרים, אפשר להתפרנס מזה יפה, וזה גם עבודה מהנה עם סיפוק.
גם כאן נכנס עניין העצמאי, כמו בכל תחום, הרבה מהמתחילים מורידים מאוד את המחיר, ומהר מאוד נשחקים וכו', ויש כאלה שיודעים להתנהל נכון ומרוויחים יפה.
(ממש לאחרונה דיברתי עם בעל עסק שקיבל שני הצעות לאתר, אחד ב-5000 ואחד ב-15000, מהתרשמות שלי, ה-5000 עושה עבודה טובה יותר מה-15000, כמובן שבעל העסק סגר עם ה-15000)

4. הלימוד עצמו של בניית אתרים כיום, הוא די פשוט ממש לא צריך להיות גאון, מה שכן, זה לא נגמר, תמיד יש לאן להתקדם.

5. אני חושב שלא מספיק ברור לאן התחום הזה הולך, בכל תחום יש התקדמות ושינויים, אבל בתחום הזה אין ספק שבעוד 10 שנים זה יהיה שונה לחלוטין (כמו שלפני 5 שנים זה היה שונה לחלוטין), לכן זה כנראה לא כ"כ מקצוע לחיים.

6. הפלטפורמות החינמיות פוגעות בבוני אתרים בערך כמו שעיצוב בוורד פוגע בגרפיקאיות.

ברכי H

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
1. השאלה העיקרית (כנראה), האם מתאים לך להיות עצמאי. לעת עתה, הייתי אומר ש95% מבוני האתרים הם עצמאיים.

2. כמו כל עצמאי, תצטרך לדעת איך להביא לקוחות (ואיך להתפטר מחלק מהם:)), איך להתנהל איתם, ועוד מיליון דברים.

3. בינתיים, יש הרבה ביקוש לבניית אתרים, אפשר להתפרנס מזה יפה, וזה גם עבודה מהנה עם סיפוק.
גם כאן נכנס עניין העצמאי, כמו בכל תחום, הרבה מהמתחילים מורידים מאוד את המחיר, ומהר מאוד נשחקים וכו', ויש כאלה שיודעים להתנהל נכון ומרוויחים יפה.
(ממש לאחרונה דיברתי עם בעל עסק שקיבל שני הצעות לאתר, אחד ב-5000 ואחד ב-15000, מהתרשמות שלי, ה-5000 עושה עבודה טובה יותר מה-15000, כמובן שבעל העסק סגר עם ה-15000)

4. הלימוד עצמו של בניית אתרים כיום, הוא די פשוט ממש לא צריך להיות גאון, מה שכן, זה לא נגמר, תמיד יש לאן להתקדם.

5. אני חושב שלא מספיק ברור לאן התחום הזה הולך, בכל תחום יש התקדמות ושינויים, אבל בתחום הזה אין ספק שבעוד 10 שנים זה יהיה שונה לחלוטין (כמו שלפני 5 שנים זה היה שונה לחלוטין), לכן זה כנראה לא כ"כ מקצוע לחיים.

6. הפלטפורמות החינמיות פוגעות בבוני אתרים בערך כמו שעיצוב בוורד פוגע בגרפיקאיות.
תודה!
נהנתי מהחידוד.

בתיה טופורוביץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
איזה אתר מתוק!
האיורים שלך מדהימים!!!
תודה על המחמאות!!
גם באתר החינמי יש את מה שנקרא ESO ולכן זה מופיע שם...

D

Deleted member 64624

אורח

האם למי שאין בכלל ידע בגרפיקה הוא גם יוכל לעבוד על ידי קורסים בבניית אתרים?
האם חובה שיהיה ידע בתוכנות אדובי וכדומה בשביל עריכת תמונות ויצירת לוגיים?
@רוני רביץ @אלף אורות @בני ברקית?

D

Deleted member 64624

אורח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה