דרוש מידע האם כדאי לי להוציא מגזין חדש (עם תוכן מעניין ומגוון)?

אריה גרין

יָפוּצוּ - שיווק פרסום ומכירות | מעטפת מלאה לעסקים
מנוי פרימיום
ברצוני להתייעץ לגבי הוצאת מגזין חדש (שיודפס ויופץ בדוכני המגזינים).
השוק רווי במגזינים ולכן ברור לי שאני צריך לתת תכנים מעניינים שאין במגזינים אחרים (לפחות חלק מהתכנים).
הקונספט שאני חושב עליו:
מגזין עם תוכן מגוון: החל מתכנים תורניים מגוונים לכלל המשפחה, עובר דרך כתבות על נדל"ן בריאות כלכלה מוזיקה, מגוון תמונות מאירועים במגזר ומהעולם, מתכונים, לוח שיתופי נרחב, קופונים בלעדיים לרוכשי המגזין, ועד לבדיחות ואמרי שפר.
המגזין יעלה: 5 ש"ח בלבד. כך שאני גם אתן הרבה ערך שווה וגם במחיר לא גבוה.
מה דעתכם?

נערך לאחרונה ב:

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
ברצוני להתייעץ לגבי הוצאת מגזין חדש (שיודפס ויופץ בדוכני המגזינים).
השוק רווי במגזינים ולכן ברור לי שצריך שאני צריך לתת תכנים מעניינים שאין במגזינים אחרים (לפחות חלק מהתכנים).
הקונספט שאני חושב עליו:
מגזין עם תוכן מגוון: החל מתכנים תורניים מגוונים לכלל המשפחה, עובר דרך כתבות על נדל"ן בריאות כלכלה מוזיקה, מגוון תמונות מאירועים במגזר ומהעולם, מתכונים, לוח שיתופי נרחב, קופונים בלעדיים לרוכשי המגזין, ועד לבדיחות ואמרי שפר.
המגזין יעלה: 5 ש"ח בלבד. כך שאני גם אתן הרבה ערך שווה וגם במחיר לא גבוה.
מה דעתכם?
איך יעלה 5 ש"ח עם כל התוכן הזה? הכותבים יעבדו בחינם?

אריה גרין

יָפוּצוּ - שיווק פרסום ומכירות | מעטפת מלאה לעסקים
מנוי פרימיום
ברור שיהיו גם פרסומות

אחת שלומדת

משתמש צעיר
מגזין שעולה 5 שקל עם כזה תוכן הייתי קונה בכיף.
השאלה אם באמת אפשרי להכניס את כל התוכן הנ"ל.
למשל את מגזין "רגע" שעלה 10 ש"ח הייתי ממש נהנית לקרא ועוד פחות תוכן. כמובן שהיום עלה בעוד כמה שקלים....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  98  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה