חשוב לפני שאתה מדבר
משתמש פעיל
בעקבות עליה במחירי הדיור וברויחיות החברה אני מנסה להבין אם יש כדאיות בלהשקיע בחברה במניה שלה אם זה אמור לעלות או לרדת בעקבות הריבית ושאר הנתונים מכיון שמחירי הדיור כרגע בירידה אבל מחירי השכירות בעליה וכו'
אני לא מכיר את שני הנתונים האלובעקבות עליה במחירי הדיור וברויחיות החברה
אני לא יועץ השקעות אבל שמעתי שמדברים על קרן בערבות מדינה בשביל קרנות הריטאם זה אמור לעלות או לרדת בעקבות הריבית
זה נכון אבלמכיון שמחירי הדיור כרגע בירידה אבל מחירי השכירות בעליה וכו'
זה מהוה אתגר גדול מאוד לקרנות הריטבעקבות הריבית
כל הסיבות האלה זה סיבה שעכשיו המניה תעלה כי המדינה תשלם והריבית הגבוהה הם לא משלמים כי הם לא מחויבים לבנק ישראל הם מחויבים למה שהתחייבו ללקוחותאני לא מכיר את שני הנתונים האלו
כעת אולי יש עצירה במחירי הדיור לא מכיר כ"כ עליה
ועל עליה בריווחיות החברה, אני יודע דווקא על ירידה במניה בשנה אחרונה
מ700 ל415
אני לא יועץ השקעות אבל שמעתי שמדברים על קרן בערבות מדינה בשביל קרנות הריט
שזה מראה שהריבית אוכלת אותם
זה נכון אבל
זה מהוה אתגר גדול מאוד לקרנות הריט
וגם בקרנות הריט זה שכירות ארוכת טווח אז אע"פ שמחירי השכירות בעליה לא תמיד זה יעזור לחברה
כמובן איני יועץ השקעות
לא כ"כ הבנתיכל הסיבות האלה זה סיבה שעכשיו המניה תעלה כי המדינה תשלם והריבית הגבוהה הם לא משלמים כי הם לא מחויבים לבנק ישראל הם מחויבים למה שהתחייבו ללקוחות
אתה מדבר אולי על העשירי לרביעי שזה היה 377.5חוץ מזה שזה היה הרבה פחות וזה עלה בתקופה האחרונה
יעקב אשר הבטיח לטפל מהדיון בועדה ב23 ל03מי אמר לך שזה שמבקשים שהמדינה תשלם אכן המדינה תממן
אני למשל חושב שזה לא יקרה
ולמה הם לא משלמים את הריבית הגבוהה הם משלמים וודאי
והם מחוייבים לבנק ישראל כמוני וכמוך
מה אתה מתכוון אולי תפרטחשוב להבין את הבדלי המיסוי בין החזקה בקרנות ריט לבין מניות רגילות.
אז הבטיח אך לא הבטיח לקייםיעקב אשר הבטיח לטפל מהדיון בועדה ב23 ל03
אבל בכ"א מחירי הדיור יורדים והשכירות עולה אז אמור להיות הרבה יותר רווחיםאז הבטיח אך לא הבטיח לקיים
וגם אם הבטיח לקיים האוצר לא הבטיח לקיים
ושוב אישית אני מאמין שלא יהיה שום דבר מזה
כבר כתבתי זה שכירות ארוכת טווח ולכן אין הוכחה מזה שמשמחירי השכירות עוליםאבל בכ"א מחירי הדיור יורדים והשכירות עולה אז אמור להיות הרבה יותר רווחים
ברוראבל יש שכירויות חדשות שזה גם ארוכת טווח
א"ז קלטנוגילוי נאות איני יועץ השקעות
רוב הדירות כבר מוכנות ומאוכלסות ולהם לא יהיה עליה במחיר השכירות נכוןא"ז קלטנו
כל הזמן מוכנים עוד דירות וא"כ מובן שירד אבל עכשיו אמור לעלות לאט לאט
אין לי כח לחזור על דבריזה נכון אז גם המניה תעלה לאט לאט אבל תעלה
בסופו של דבר כמעט וכן ואם הבנתי נכון לסיכום הדבר לא כדאי להשקיעאין לי כח לחזור על דברי
הרי הגורם לעליית המחיר של השכירות הוא הריבית
והגורם לירידת החברה הוא הריבית
אז ככל שהריבית תעלה החברה תרד אומנם תעלה טיפה בגלל השכירות אבל יותר תרד בגלל הריבית
מקווה שהובנתי
גילוי נאות איני יועץ השקעות
גילוי נאות איני יועץ השקעותבסופו של דבר כמעט וכן ואם הבנתי נכון לסיכום הדבר לא כדאי להשקיע
לבנתיים זה נראה שגם אם לא רשמית מעשיתגילוי נאות איני יועץ השקעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: