הלילה היה עמוס אבל כבר ראיתי פעמים יותר עמוסות,האם יש למישהו מידע עדכני על העומס בנתב"ג בטרמינל 3?
כמה זמן לפני הטיסה כדאי להגיע הלילה
בריסל איירליינסהלילה היה עמוס אבל כבר ראיתי פעמים יותר עמוסות,
באיזה חברה את/ה טס?
באיזה שעה? ובאיזה טרמינל?הלילה היה עמוס
3/4 בבוקר טרמינל 3 אבל למשל בטורקיש תוך 35/45 דק' כבר היה אחרי המזוודותבאיזה שעה? ובאיזה טרמינל?
תשע בבוקר איך?מאד תלוי מתי טסים
העומס הוא בשעות 3-6 לפנות בוקר - טיסות סטארליינס למערב אירופה
ו20:00-22:00 בערב = טיסות צפון אמריקה ויעדים רחוקים
מה, אתה כבר נוסע לראש השנה? ...ומה קורה בטרמינל 1...
(אני מחר טס משם, סליחה @צ ב י על הטרפמ)
טרמינל 1 עמוס רוב הלאוקוסט יוצאים אז טרמינל 3 סביר כבר אחרי הבלגן בד"כתשע בבוקר איך?
כל הכבוד,3/4 בבוקר טרמינל 3 אבל למשל בטורקיש תוך 35/45 דק' כבר היה אחרי המזוודות
אגב
מד העומס בנתב"ג - זמן אמת, תחזית ומחשבון זמן הגעה לשדה
מצב העומס בנתב"ג בזמן אמת בטרמינל 3 וטרמינל 1, תחזית ל-72 שעות ומחשבון לזמן ההגעה המומלצת לשדה בהתאם לשעת ההמראה והעומס הצפוי.busy-tlv.co.il
טוב, אני צריך לקחת מזוודה, אין לי ברירה, כמה זמן לדעתך אני צריך להופיע לפני הטיסה?טרמינל 1 עמוס רוב הלאוקוסט יוצאים אז טרמינל 3 סביר כבר אחרי הבלגן בד"כ
אם נוסעים מטרמינל 1 עדיף להימנע מלקיחת מזוודה!
במידה ונוסעים משפחה אפשר במחיר של כ300 ש"ח (לא בדקתי לאחרונה)
לקבל שירות לוווי VIP עד 5 נפשות שמעבירים זריז את כל התחנות יש 2 חברות כדאי לבדוק ברשת
3/4 בבוקר טרמינל 3 אבל למשל בטורקיש תוך 35/45 דק' כבר היה אחרי המזוודות
אגב
מד העומס בנתב"ג - זמן אמת, תחזית ומחשבון זמן הגעה לשדה
מצב העומס בנתב"ג בזמן אמת בטרמינל 3 וטרמינל 1, תחזית ל-72 שעות ומחשבון לזמן ההגעה המומלצת לשדה בהתאם לשעת ההמראה והעומס הצפוי.busy-tlv.co.il
אני לא כ"כ מסכים עם ההתנגדות למזוודהטוב, אני צריך לקחת מזוודה, אין לי ברירה, כמה זמן לדעתך אני צריך להופיע לפני הטיסה?
לא יודע עד כמה להסתמך עליהם
11:40באיזה שעה אתה טס?
מצד הטיסה מציאותיהיי אשמח לדעת האם לדעתכם טיסה בשעה 10:50 במוצ"ש הקרוב
שהשבת יוצאת בשעה 8:15 ואנחנו יוצאים מבני ברק מיד
זה מציאותי להספיק, או שכדאי לבטל הטיסה
תודה ענקית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: