ברמת העיקרון, לא הייתי חוששת. בכלל.אני יותר מחפשת הרגעה כי אני ממש בלחץ. {חרדתית בלי קשר}
אבל למה ?ברמת העיקרון, לא הייתי חוששת. בכלל.
הרבה כח!!!!
יש הרבה מאוד רעש רקע כי מספיק רופא אחד (שמוצג כראש מחלקה ואחרי חקירה מתברר שהוא סטודנט בסטאז') שתולה איזה שלט ועושה הפסקה ל-5 דקות, מצלמים אותו מכל הכיוונים ומראיינים אותו וזה ''שביתת הרופאים'',אבל למה ?
שמעתי שהרבה רופאים הפגינו והאווירה הכללית היא אנטי לא הגיוני שאני ארגיש את זה בבית החולים ?
הגיוני אבל לא בטוח בכלל.אבל למה ?
שמעתי שהרבה רופאים הפגינו והאווירה הכללית היא אנטי לא הגיוני שאני ארגיש את זה בבית החולים ?
ומה עם מטופלים אחרים ?יש הרבה מאוד רעש רקע כי מספיק רופא אחד (שמוצג כראש מחלקה ואחרי חקירה מתברר שהוא סטודנט בסטאז') שתולה איזה שלט ועושה הפסקה ל-5 דקות, מצלמים אותו מכל הכיוונים ומראיינים אותו וזה ''שביתת הרופאים'',
דווקא בית חולים זה מקום שבד''כ האוירה ברחוב לא חודרת לשם
אני יכולה להגיד לך שאני עובדת בסביבה חילונית ואני לפעמים שומעת ויכוחים בחדרים בין אנשים על פוליטיקה וזה נשמע שהם מאוווווודדדד עצבנייים ומלאי דעות וכל זה
אבל בפועל ביחס שלהם כלפיי אני לא מרגישה כלום
גם לא בסאב טקסט
הם ידידותיים ונחמדים ועושים את ההפרדה.
ממש תודה רבה הרגעתם אותי !השבוע שוחחתי עם רופא בבית חולים,
אני לא יודע אם הוא מפגין או רק חושב על כך, אבל הדעות שלו שונות משלי בתכלית השינוי,
אבל הכל עד היחס, הוא אנושי הוא לבבי וידענו לדון על הנושא בלי להכנס לזה אישית,
ולא הרגשתי לרגע אחד רגשות בעיתיים.
דווקא בפגישות עבודה פחות נחמד.
לא זה היתה שאלה.לא יודע מה עכשיו.
בית חולים זה מקום שתמיד צריך לפתוח 7 עיניים ולעקוב על כל טיפול וכו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: