דרוש מידע האם יש לנטפרי שירות לעסקים שלא מנויים אליהם?

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
אשמח לחוכמת ההמונים:
אני לא לא לקוחה של נטפרי, אבל צריכה באופן קבוע לדעת על אתרים מסויימים אם הם פתוחים או לא בסינון, וגם לבקש לפתוח קישורים ללומדות שאני בונה.
השאלה שלי היא כזאת. האם לנטפרי יש מחלקה לבעלי עסקים כמוני שרוצים רק את השירותים הללו ? או שהאפשרות היחידה היא לרכוש מנוי (מיותר) בתשלום?
הייתי שמחה לשלם סכום קבוע כל חודש על שירות כזה, בתנאי שהוא יהיה יעיל ויתקתק (מה שהבנתי שמנוי רגיל לא יתן לי...)
אשמח לכל מידע בנושא, תודה!

YAG

משתמש רשום
לרכוש מנוי (מיותר) בתשלום?
1. פתיחת חשבון בנטפרי אינה בתשלום
2. לשאול על אתרים האם הם פתוחים זה חינם לגמרי (אין צורך בנקודות)
3. פתיחת קישורים אכן דורשת קניית נקודות (למי שאינו לקוח) מדובר בסכום של חצי שקל עד שקל לנקודה (תלוי בגודל חבילת הנקודות)
4. מבחינת מהירות התגובה, זה אכן תלוי גם בכמות הנקודות שתשימו, 3 נקודות מזרז לרוב את הטיפול לעומת נקודה אחת
אך כמובן שאורך הטיפול אינו מחייב ותלוי בכל מיני גורמים
5. אין שם שירות כזה בסכום קבוע

מקווה שעזרתי

Tehilla Adler

משתמש מקצוען
1. פתיחת חשבון בנטפרי אינה בתשלום
2. לשאול על אתרים האם הם פתוחים זה חינם לגמרי (אין צורך בנקודות)
3. פתיחת קישורים אכן דורשת קניית נקודות (למי שאינו לקוח) מדובר בסכום של חצי שקל עד שקל לנקודה (תלוי בגודל חבילת הנקודות)
4. מבחינת מהירות התגובה, זה אכן תלוי גם בכמות הנקודות שתשימו, 3 נקודות מזרז לרוב את הטיפול לעומת נקודה אחת
אך כמובן שאורך הטיפול אינו מחייב ותלוי בכל מיני גורמים
5. אין שם שירות כזה בסכום קבוע

מקווה שעזרתי
תודה רבה רבה
עזרת מאוד! יישר כוח!

• תודה
Reactions: YAG

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  98  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה