כמו כן
מתי הם קמים מהשבעה?
מתי הם קמים מהשבעה?
נערך לאחרונה ב:
תודה,
- ביום ראשון
- 03/11/202
- מקור חיים 2 ב' דירה 4
שיניתיהוא היה רב
נא לשנות את הכותרת ל - הרב אברהם יוסף גולדברג הי"ד
הכרתם אותו?הסתדרת?
כמדומני ש @הדסדסתודה,
מחפשת גם מישהו שהכיר אותו ממש באופן אישי בפנים.
אני מכירה טוב. אנשים מיוחדים. הערב עוד יושבים
תודה מחמם את הלב!הודיה בושארי- ציירת
קראתי את הכתבה ב'לבית' של המבשר
זה היה מעורר השראה
ממש התרשמתי!
עריכה: לא ידעתי איך לאמר לך את זה אז כתבתי כאן, מקווה שבסדר
אני רציתי לדבר עם אנשים שהכירו על מנת שיעזרו לי באיור הדיוקן,אני מכירה טוב. אנשים מיוחדים. הערב עוד יושבים
תודה!שיתוף בתהליך - 💧"מוסר ד''ש חם... למשפחה האהובה שלי...אוהב אתכם"-דיוקן של הרב אבי גולדברג הי''ד💧
אוקטובר הקשה כך כינו את חודש תשרי תשפ''ה שסגר אתמול את הדלת. אוסף עימו 87 נרצחים ונרצחות מכל הזירות, בינהם חיילים רבים: וכמה דמעות וכמה יתומים ואלמנות... ומשפחות שכולות... וחיוכים מתוקים של אנשים טובים, שלא איתנו עוד. יום רודף יום, וכבר הלב מרוסק, והדמעות יבשו, ורק זעקה... עד מתי אבא?? עד מתי...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: