אשמח אם משהו יודע להפנות אותי למידע הזה
תודה רבה!
תודה רבה!
צריך להסתכל בתנאי שימוש של האתר שאת יוצרת בו.אשמח אם משהו יודע להפנות אותי למידע הזה
תודה רבה!
לפי מה שידוע לי אין בעיהאשמח אם משהו יודע להפנות אותי למידע הזה
תודה רבה!
עכשיו קוראת ורואה שהרבה זה רק אם יש מסלול מסויים בתשלום ויש כאלה שאסור בכלל. כדאי לבררלפי מה שידוע לי אין בעיה
הם מתירים זאת במפורש -אשמח לקבל המלצות לאתר טוב שניתן לשימוש מסחרי
מיקרוספט זה גם לשימוש מסחרי לא רק אישי מה שזכור לי, אולי השתנה?תודה! אני רואה באמת שמיקרוסופט זה רק לשימוש אישי. לאונרדו אני רואה שאם זה בתשלום אז אפשר לשימוש מסחרי. הבנתי נכון?
אשמח לקבל המלצות לאתר טוב שניתן לשימוש מסחרי
שאתה יכול לסחור בתמונה....השאלה מה נקרא שימוש מסחרי,
דווקא דברים בתשלום או כל פרסום?
מיקרוספט זה גם לשימוש מסחרי לא רק אישי מה שזכור לי, אולי השתנה?
לא תמיד, פרסום באתרים יכול להיות לפעמים בעיה. יש חברות שצריך להיזהר איתםהשאלה היא אם כל דבר שאינו בתשלום מותר.
לפרסם כאן או באתר או בחוברת שאינם למטרות רווח זה תמיד מותר או דווקא לשמור אצלי במחשב וזהו?
לכאו' הכוונה לתוכן שאתה מספק לבינה המלאכותית, כגון תמונת בסיס לעריכה, ערכי מותג וכדו'אתה מצהיר ומתחייב שאתה הבעלים או שאתה מחזיק בשליטה על כל הזכויות הנוגעות לתוכן שלך כמתואר בהסכם זה, כולל, ללא הגבלה, כל הזכויות הדרושות לך כדי לספק, לפרסם, להעלות, להזין כקלט או לשלוח את התוכן.
עיין לעיל קודם לכןלכאו' הכוונה לתוכן שאתה מספק לבינה המלאכותית, כגון תמונת בסיס לעריכה, ערכי מותג וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: