הרכב והביטוחהתשלום על הרכב עצמו?
ולא מדובר ברכב יקר בכלל
הרכב והביטוחהתשלום על הרכב עצמו?
יש למישהו את מספר הטלפון של קבוצת הדרייברים הכשרים?מה מספר הטלפון שלהם?
הכללה מעניינתאז האברכים שאתה מכיר הם טיפשים מטופשים...
סליחה לא התכוונתי להכליל,הכללה מעניינת
מוניות נסיעות כשרות [ או יותר מקורי זה כשרע נסיעו'ס ] נהגים ''ללא סמארטפונים''.....יש למישהו את מספר הטלפון של קבוצת הדרייברים הכשרים?
כמו שבהליכה יש דרכא אחרינא, כך גם בנהיגה, נהג שיכול לעקוף איזור חילוני לכאורה מחויב מדין איכא דרכא אחרינאנו... ולנהוג... מה עם שמירת העיניים?
לדעתי זה כמו לקנות ממרח שוקולד וסוכריות, ולהתעלם מהצורך בפרוסת לחם...זה פעם ראשונה שאני שומעת את המחשבה הזו שאם אין דירה אז לא לקנות רכב
והאמת שאני לא מצליחה להבין אותה
אני מבינה מה שאת אומרתלדעתי זה כמו לקנות ממרח שוקולד וסוכריות, ולהתעלם מהצורך בפרוסת לחם...
מה אתה הולך על האקסטרה, כשאין לך עדיין בית?!?
מצד שני יש כאלו שצריכים את הרכב ובשבילם זה צורך קיומי.
אז מילא, תקנו רכב,
אבל למה טסלה חשמלי 2022?
זו השאלה.
אם זה אותו זמןכמו שבהליכה יש דרכא אחרינא, כך גם בנהיגה, נהג שיכול לעקוף איזור חילוני לכאורה מחויב מדין איכא דרכא אחרינא
מה זה אין בית? הוא גר ברחוב? הוא גר בשכירות.לדעתי זה כמו לקנות ממרח שוקולד וסוכריות, ולהתעלם מהצורך בפרוסת לחם...
מה אתה הולך על האקסטרה, כשאין לך עדיין בית?!?
100%. צודק.מה זה אין בית? הוא גר ברחוב? הוא גר בשכירות.
אז אדם אחד "מתפנק" על דירה בבעלותו, ואדם אחר מתפנק על טסלה 2023.
רק אל תשכחו את "ונשמרתם"כל מי שלא נוהג כך באוטובוס - אדרבה ואדרבה יקנה רכב ויראה איך הניסיונות מצטמצמים למינימום כאשר העיניים בכביש
זו דעתי
גם בהליכה יש ונשמרתםרק אל תשכחו את "ונשמרתם"
רכב זה לא משחק ילדים
לא הייתי ממליצה באופן גורף לכל הציבור לעבור להשתמש עם הכלי המסוכן הזה.
ממש השוואה זההגם בהליכה יש ונשמרתם
ואפילו לא צריך לקבל רשיון בשביל להיות הולך רגל...
נכון שרכב הוא כלי שצריך לדעת איך להשתמש בו אבל לא צריך ללכת ל- לא הייתי ממליצה באופן גורף....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: