אם אני מבין נכון זה מתחת לגג. כלומר בתוך הבית.לא זוכרת שכך אמרו לי לומר בחנות
אבל זה הגדרה קולעת למה שזה
אבל מה מעל הגג, איזה איטום מבחוץ, גם שלא יזל לתוך הבית, וגם אוטם רעש הגשם?
אם אני מבין נכון זה מתחת לגג. כלומר בתוך הבית.לא זוכרת שכך אמרו לי לומר בחנות
אבל זה הגדרה קולעת למה שזה
כן בדיוקזה?
תקרות אקוסטיות, תקרות מגשים פח, מידות ושימושים עיקריים - מרכז הגבס
ניתן להזמין תקרות מגשים פח במידות רצויות, למשל באורך של 3 מטרים לערך או באורך של 4 מטרים. גם גובה המגש ניתן לבחירה, כאשר מקובלים גבהים כדוגמת 40 סנטימטרים ואפילו כפול מזה. רוחב מגש ממוצע יכול להיות 20, 30 או 40 סנטימטרים, כאשר ניתן להזמין גם מידות פחות סטנדרטיות במידת הצורך.www.mercaz-hageves.co.il
חיפוש - צמר סלעים
האתר הרשמי של מרכז הגבס אור יהודה מציע מגוון רחב של מוצרי גבס, כלי עבודה, חומרי בניין ואביזרים לבית. אנו במרכז הגבס מתחייבים למחיר הזול ביותר!www.mgeves.co.il
הצמר סלעים מונח מעל הלוחות הללואם אני מבין נכון זה מתחת לגג. כלומר בתוך הבית.
אבל מה מעל הגג, איזה איטום מבחוץ, גם שלא יזל לתוך הבית, וגם אוטם רעש הגשם?
כן, כך הבנתי,הצמר סלעים מונח מעל הלוחות הללו
הגג פנלית מורכב בצורה פרימיטיבית למדיכן, כך הבנתי,
אבל כל זה מתחת לגג פנלית הנפתח, ושאלתי מה יש מעל הגג הפנלית, לאטום מנזילות אל מתחת לגג, ששם הצמר סלעים וכו'. וכן האם הגשם לא דופק בחזקה על הגג פנלית ויש רעש גשם חזק.
אפשר מראש לקנות מזרוני בידוד שזה צמר סלעים שמגיע עטוף בניילון כמו מזרון, יותר נח מלעטוף עצמאית.גם לנו יש תקרת מגשים עם צמר סלעים
עטפנו את זה בנילון כדי לא להידקר וכדי שיהיה קל לנקות כשמורידים
זה מבודד לגמריי מהרעש של הגשם
והחדר כאמור לא קר יותר מכל חדר אחר
אפשר לשים כמה מזרוניםהמזרני בידוד דקים יותר והמליצו לנו על העבה יותר
אשמח לשמוע על צורת האיטום ואיש מקצוע אמין בענין.
עשינו אצל אחד חזן. (לפני הרבה שנים)אנחנו שמנו צמר סלעים (נראלי שככה קוראים לזה) זה באמת עוזר,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: