עזרה האם השם 'שאול' מקובל?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
מבטיחה לך מנסיון
אפילו שקראתי לבן שלי שם שהיתה לי סלידה ממנו
הכרתי הרבה מהשם הזה שלא סבלתי אותם
וכמה אפילו עם שם משפחה כמו שלנו

היום מבחינתי זה השם הכי יפה בעולם
לא מבינה איך לא אהבתי אותו
אל תבטיחי....
מכירה יותר ממישהי אחת, שקראה על שם סבא/סבתא שהיתה לה מערכת יחסים מורכבת איתם, וזה מאד מאד השליך על מערכת היחסים עם הילד הנושא את השם.

לאה דיין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שם פחות מצוי ונדיר (יש כאלו שדווקא מתחברים למקורי ולפחות מצוי)
בדרך כלל קוראים ע"ש מישהו לא סתם כי "אוהבים"

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
מבטיחה לך מנסיון
אפילו שקראתי לבן שלי שם שהיתה לי סלידה ממנו
הכרתי הרבה מהשם הזה שלא סבלתי אותם
וכמה אפילו עם שם משפחה כמו שלנו

היום מבחינתי זה השם הכי יפה בעולם
לא מבינה איך לא אהבתי אותו
בכל זאת, לא הייתי רוצה להכנס לספיקות

DESIGNIK

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
יש לנו סבא שהשם שלו שאול אבל אנחנו לא קוראים (כל שאר הסבים והסבתות קראתי, מבחינתי זה הכרת הטוב הכי גדולה להורים שלו/שלי. [כמובן שכולם שמות מקובלים])
שמעתי שהשם שאול הוא שם של אדם רדוף (יש לזה מקור ) ואני אישית מכירה שאול שעבר הרבה בחיים, סטיגמות או לא תחליטו, אבל אני לא קוראת אותו

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
יש לנו סבא שהשם שלו שאול אבל אנחנו לא קוראים (כל שאר הסבים והסבתות קראתי, מבחינתי זה הכרת הטוב הכי גדולה להורים שלו/שלי. [כמובן שכולם שמות מקובלים])
שמעתי שהשם שאול הוא שם של אדם רדוף (יש לזה מקור ) ואני אישית מכירה שאול שעבר הרבה בחיים, סטיגמות או לא תחליטו, אבל אני לא קוראת אותו
דווקא שאול שם רדוף? למה לא דוד?

cherry c

משתמש סופר מקצוען
אל תבטיחי....
מכירה יותר ממישהי אחת, שקראה על שם סבא/סבתא שהיתה לה מערכת יחסים מורכבת איתם, וזה מאד מאד השליך על מערכת היחסים עם הילד הנושא את השם.
מסכימה.
יש כאלה שמשלימים ויש כאלו שלא.

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני יודעת שהרב שטיינמן היה אומר לא לקרוא לילד בשם לא מקובל,
מכירה מישהו ששאל אותו אם ההורים אוהבים את השם למרות שהוא לא מקובל, והוא אמר להוסיף שם שיהיה לילד אפשרות להחליף.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה