בדיסקונט.
כי אמרו לנו שרק אחרי יומיים רואים את הכסף.
אשמח למידע.
כי אמרו לנו שרק אחרי יומיים רואים את הכסף.
אשמח למידע.
מאותו בנק מוצג במיידי לא משנה באיזה שעה..כסף מאותו בנק עד השעה 16:30(נראה לי) מוצג בטוח כבר בבוקר למחרת
במציאות לאמאותו בנק מוצג במיידי לא משנה באיזה שעה..
במציאות כן. מעבירה המון בתוך הבנק ורואים מיידי.במציאות לא
וככה ענה לי גם בנקאי
אצלי- בפועלים, כן!במציאות לא
וככה ענה לי גם בנקאי
פרטי החשבון מדוייקים ?למישהו יש מושג מה זה אומר
מישהו עשה לי ההעברה שלשום על סכום כסף גבוה מבנק דיסקונט ואני עדיין לא רואה את זה
ניסיתי להתקשר לבנק שלי והראיתי להם את האסמכתא והם לא רואים את זה
מצד שני יש לי מסמך מבנק דיסקונט שעשו את ההעברה
מוזר.....
מוזר,
במסמך כתוב שהעברה בוצעה או שכפופה לאישור של של בנקאי? בד"כ בסכום גבוה (יש סוגי חשבונות שגם מעל 5000) העברה לא מאושרת אוטומטית ונשלחת לבנקאי ולפעמים נאבדת בדרך.למישהו יש מושג מה זה אומר
מישהו עשה לי ההעברה שלשום על סכום כסף גבוה מבנק דיסקונט ואני עדיין לא רואה את זה
ניסיתי להתקשר לבנק שלי והראיתי להם את האסמכתא והם לא רואים את זה
מצד שני יש לי מסמך מבנק דיסקונט שעשו את ההעברה
מוזר.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: