מי שלקח משכנתא בהחזר של 2500, המשכנתא שלו עלתה ב-600 ש"ח לכל היותר.מספפיק או לא מספיק זה כל אחד והסטנדרטים שלו כנל לגבי משכנתא מספיק שבזמנו לקחו בהחזר של 2500 והיום עם עליות הריבית זה כבר מעל 4000 לפחות
מי שלקח משכנתא בהחזר של 2500, המשכנתא שלו עלתה ב-600 ש"ח לכל היותר.מספפיק או לא מספיק זה כל אחד והסטנדרטים שלו כנל לגבי משכנתא מספיק שבזמנו לקחו בהחזר של 2500 והיום עם עליות הריבית זה כבר מעל 4000 לפחות
תלוי כמובן במסלולי המשכנתא,מי שלקח משכנתא בהחזר של 2500, המשכנתא שלו עלתה ב-600 ש"ח לכל היותר.
על 30K שקל חובות לא עושים הגדלת משכנתא. זה סכום קטן מידי, שלא שווה לשלם אותו 30 שנה.כמה משכנתא?
הכנסות של 7K לכאורה אמור להספיק קצת אם המשכנתא קטנה.
היתתי חושב על הגדלת משכנתא וכיסוי כל החובות הצדדיים, וכניסה להתיעלות כלכלית נכונה .
לעשות כלל ברזל שבלנ"ד לא אמורים להגיע להלוואות מהצד בשום פנים ואופן.
שטיפת בנינים או רחובות פוגמת ביראת השמים?עדיין לא ראיתי אחת או אחד שהציע לעזור מכספו בשביל אדם יר''ש שרוצה להשאר כזה ראיתי הצעות לנקות רחובות בושה וחרפה שכל אחת תחשוב על זה שאולי בעלה יום אחד[חלילה] יצטרך לשטוף בנינים או לנקות רחובות מאוד מאוד קל לדבר בושה
דיברו על כל ההחזר, לא על חלק יחסי.תלוי כמובן במסלולי המשכנתא,
לי אישית עלה מ1600 ל2600 (בחלק היחסי...)
הא?עדיין לא ראיתי אחת או אחד שהציע לעזור מכספו בשביל אדם יר''ש שרוצה להשאר כזה ראיתי הצעות לנקות רחובות בושה וחרפה שכל אחת תחשוב על זה שאולי בעלה יום אחד[חלילה] יצטרך לשטוף בנינים או לנקות רחובות מאוד מאוד קל לדבר בושה
אתה מוזמן להיות הראשון!עדיין לא ראיתי אחת או אחד שהציע לעזור מכספו בשביל אדם יר''ש שרוצה להשאר כזה
שיסתכלו.אז הרעיונות לעבוד בנקיון, מטבח וכד' זה מקסים אבל לצערי הרבה מהציבור מסתכל על זה לא משהו
את יכולה להגיד את המשפט הזה לעצמך, אבל לא לאחרים.שיסתכלו.
לא אמור להפריע. ואם כן, אף אחד לא אמור לדעת.
אני ממש מתפעלת מה שאת כותבת!!!איך אחד אמר לבעלי, אתה לא קלאס..
איפה ראית שפיטה?את יכולה להגיד את המשפט הזה לעצמך, אבל לא לאחרים.
איך את יכולה לשפוט מישהו עם כוחות נפש אחרים משלך?
תראי אנחנו באמת לא קלאס במובן האברכי אז לא לקחנו את זה קשה.אני ממש מתפעלת מה שאת כותבת!!!
אני חושבת שה"אחד" הזה לא קלאס!
מי שיכול להגיד משפט כזה לשני חסר לו משהו בהבנה בסיסית! והוא חוסר טאקט מדרגה ראשונה!!!
סורי אם הייתי קצת חריפה!
זה עדיין לא סיבה! מי שאומר ככה לחבר הואתראי אנחנו באמת לא קלאס במובן האברכי אז לא לקחנו את זה קשה.
יש עוד מלא משפטים שמקבלים אבל בסדר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: