דהיינו ערכים בנושאי,ערכים שמיובאים אוטומטית מויקיפדיה מתעדכנים
ערכים מתעדכנים *גם* לפי פנייה, אבל ממשבלא *רק* לפי פניייה אלא מפעם לפעם ולפי הצורך.לא, אלא אם פונים ומבקשים.
כשרציתי בזמנו מידע על ונצואלה, בכלל לא הופיע שם ניסיון ההפיכה
היה גם היה בויקפדיה.ערכים מתעדכנים *גם* לפי פנייה, אבל ממשבלא *רק* לפי פניייה אלא מפעם לפעם ולפי הצורך.
בכל אופן, אם נתקלתם הערך לא מעודכן, נשמח שתבקשו עדכון - זהעניין של שתי שניות בדיוק.
(דרך אגב, נסיון ההפיכה לא מופיע גם בוויקיפדיה, פשוט כי אין מקום לרזולוציות כאלה בערך על מדינה כך שלא תמיד הסיבה לחוסר מידע זה בגלל חוסר עדכון).
אצלי לא מופיע.היה גם היה בויקפדיה.
זו היתה תקופה שנטפרי היו אנושיים ולא רובוטיים. פניתי ויצר איתי קשר באופן אישי אחד מההנהלה, ואף קיבלתי אישור מיוחד בשל מקצועי ונפתח לי ויקיפדיה (נהניתי ונתרמתי מכך עד לחודשים האחרונים, אז הוחלט לאטום את צרכי עבודתי).
בויקיפדיה היה הרחבה על ניסיון ההפיכה
מסכימה עקרונית.אצלי לא מופיע.
בכל אופן, אוכל לחזור שוב: אפשר לבקש עדכון. לא עניין מסובך.
דרך אגב, מאז 2019 המכלול התקדם קילומטרים רבים, ולא נכון להביא דוגמה מאז.
באופן כללי, חסימת ויקיפדיה והפנייה למכלול (אגב, לאחרונה גם באתרוג ולא רק בנטפרי) זה אחד המהלכים ההגיוניים ביותר שחברת סינון יכולה לעשות.
אני מתאר לעצמי שבתפקיד זה צריך גם מידע רחב יותר מוויקיפדיה, ובכלל ממה שנטפרי יכול לספק (למשל, החסימה של ארכיון העיתונות ההיסטורית).ככתבת ועיתונאית אני חייבת מידע יותר רחב מהמכלול.
נכון, אבל במקורות של ויקיפדיה יש הפניות. בכל מקרה זה מידע ראשוני שיכול לספר לי מה עלי לחפש ולחפור. בעבר הייתי יכולה לבקש פתיחה מסוימת לדפים מסוימים שהיו נצרכים לי מאד. היה ממי לבקש, והיה מי ששמח לסייע. היום זה לא כך, לצערי הגדול מאד. רק אנשים שעובדים בעיתונאות יכולים להבין עד כמה לפעמים זה בלתי אפשרי לעבוד כך.אני מתאר לעצמי שבתפקיד זה צריך גם מידע רחב יותר מוויקיפדיה, ובכלל ממה שנטפרי יכול לספק (למשל, החסימה של ארכיון העיתונות ההיסטורית).
בכל אופן, אם יש קשיים במכלול מעבר לעניין העדכון (שהתייחסתי אליו קודם), נשמח לשמוע.
השאלה היא האם ויקיפדיה יש הרחבה בוויקיפדיה מעבר למכלול. מהנסיון שלי ב-95% מהמקרים התשובה שלילית. ואשמח לשמוע את נסיונם של אחרים.נכון, אבל במקורות של ויקיפדיה יש הפניות. בכל מקרה זה מידע ראשוני שיכול לספר לי מה עלי לחפש ולחפור. בעבר הייתי יכולה לבקש פתיחה מסוימת לדפים מסוימים שהיו נצרכים לי מאד. היה ממי לבקש, והיה מי ששמח לסייע. היום זה לא כך, לצערי הגדול מאד. רק אנשים שעובדים בעיתונאות יכולים להבין עד כמה לפעמים זה בלתי אפשרי לעבוד כך.
מדובר אגב, גם בתכנים שאני צריכה לצורך כתיבת סיפור. מידע ספציפי וקריטי לצורך רקע/ אפיון וכד'.
יש ויש.השאלה היא האם ויקיפדיה יש הרחבה בוויקיפדיה מעבר למכלול. מהנסיון שלי ב-95% מהמקרים התשובה שלילית. ואשמח לשמוע את נסיונם של אחרים.
מה הניק שלך בהמכלול?השאלה היא האם ויקיפדיה יש הרחבה בוויקיפדיה מעבר למכלול. מהנסיון שלי ב-95% מהמקרים התשובה שלילית. ואשמח לשמוע את נסיונם של אחרים.
ייתכן. באופן כללי, אין ספק שעל הכשרות משלמים גם מחיר מסויים. מאידך, חשוב חזכור שישהגם הרהה מאד ערכים שחוילי המכלול היו נחסמים כליל ע"י הסינון האוטמטי, ואילו במכלול אנו יודעים לתקן או להסיר נקודתית ולשמר את התכנים. כך שבשורה התחתונה המכלול מספק לא רק אתר כשר יותר אלא גם מוצר שמאים ושימושי יותר לקהל היעד.יש ויש.
היו מקרים שהערכים של המכלול היו מצומקים ודלילים ביחס לויקיפדיה.
לא זוכרת כעת ערכים ספציפיים
חשוב מאד מאד.נקודה נוספת: כפי שציינתי המכלול מתפתח כל העת מכל הבחינות. אם נקח את הנושא הספציפי של העדכון, הרצנו בשנה פרוייקט לעדכון כל הערכים שנמצא בהם (ע"י סקריפט אוטמטי) הפרש בתים משמעותי לטובת ויקיפדיה, ובמסגרתו עודכנו אלפי ערכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: