עורכת קליפים
משתמש פעיל
משנת יוסף זולים משמעותית בעיקר במוצרים שהם לא מזון, כמו כלים לפסח, משחקים, טמבור, בגדים וכו',
מוצרי מזון זבה מחיר דומה לשל יש, לא משמעותי מידי.
מוצרי מזון זבה מחיר דומה לשל יש, לא משמעותי מידי.
לפי איך שהבנתי ה5 ש"ח הולכים לאדם שאחראי על התחנה ולא למשנת יוסף.ו5 שקל לתפעול התחנה כאילו הם מוכרים את המוצרים במחיר הקרן......[קרן משנת יוסף][חשמל הקרן....][קרן ויספיש....]
אתה מתכוון במקום שמשנת יוסף תשלם לו משכורת.............לפי איך שהבנתי ה5 ש"ח הולכים לאדם שאחראי על התחנה ולא למשנת יוסף.
גם כשאתה קונה ב'יש חסד' אתה משלם את המשכורות החל מנהל הסניף ועד אחרון הערביים המנקים.אתה מתכוון במקום שמשנת יוסף תשלם לו משכורת.............
אתה כקונה תשלם לו משכורת......
חוץ מהריווח שאתה משלם למשנת יוסף על כל מוצר.......
לא מבין הוא עובד שלנו או של משנת יוסף???
לא אמרתי שאני לא צריך לשלם את זהגם כשאתה קונה ב'יש חסד' אתה משלם את המשכורות החל מנהל הסניף ועד אחרון הערביים המנקים.
כמו כל דבר מתוך לשמה בא לשלא לשמה,לא אמרתי שאני לא צריך לשלם את זה
אומר רק שהטקטיקה לשלם את זה בצורה כזו גם לא הוגנת, וגם משרתת את הסטיגמא [נרטיב.......] כאילו זה איזה ארגון צדקה...........
כןמישהוא בדק?
מה ההיגיון לחלק קניות לחג ל12 תשלומיםאם אפשר לחלק אותה ל12 תשלומים
ביש יותר צפוף, בסניף שלנו בכל מקרה הרבה יותר צפוףאני מעדיף לקנות ביש כמו בנאדם מאשר להצטופףף עם עוד מאות אנשים
כל קניה באונליין זה ככה, שימו לבמשנת יוסף יותר זול
אבל הם מחליטים לך מה לקנות כל שבוע יש להם המון מוצרי נוספים חלקם לא שימושיים
ואתה מגיע לנקודת החלוקה ואין מוצר שאין כמות נכבדה של אנשים שקנו סתם
100 אחוז מהציבור לא היה הולך השבוע לטמבור לקנות מוצר זה
רק לחשוב על התורות שיש ביש חסדניהיה לי חום במשנת יוסף אומנם צפוף אבל קצת מאמץ ואתה בחוץ בלי להיות תלויים בחסדי אף אחדאני מעדיף לקנות ביש כמו בנאדם מאשר להצטופףף עם עוד מאות אנשים ונשים(!) בחוסר צניעות משווע ולחפש איפה בדיוק נמצא הכפיות קטנות מוזהבות...לא גדולות... לא לבנות ...
פשוט סיוט !
ואם חסר מוצר בכלל סיוט אני אמור להיות זמין ב24 שעות הקרובות לטלפון ממשנת יוסף שהגיע הגבינה צהובה וחייבים לבוא עכשיו...
בקיצור אפילו בקמחא דפסחא של סאטמר הרבה יותר נחמד.....
ועדיין הרוב ממשיכים לצרוך שם,עוד מעט יפתח מכון גמילה ממשנת יוסףאני מעדיף לקנות ביש כמו בנאדם מאשר להצטופףף עם עוד מאות אנשים ונשים(!) בחוסר צניעות משווע ולחפש איפה בדיוק נמצא הכפיות קטנות מוזהבות...לא גדולות... לא לבנות ...
פשוט סיוט !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: