TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
זה מה שהוא אמר לי. הסיפור היה לפני כמה שנים טובות. יותר מזה אין לי מושג.דווקא לי ידוע על עובדים בגלובלי
זה מה שהוא אמר לי. הסיפור היה לפני כמה שנים טובות. יותר מזה אין לי מושג.דווקא לי ידוע על עובדים בגלובלי
לא הכחשתי , סיפרתי מה שאני מכיר , (לא חייב להיות שאנחנו מדברים על אותו צימר ... )זה מה שהוא אמר לי. הסיפור היה לפני כמה שנים טובות. יותר מזה אין לי מושג.
לא חשבתי שאתה חושב שאני חושב שאתה חושב אחרת.
רק התכוונתי שאין לי מושג מה הולך במקומות אחרים, ואיך הם משלמים.
רק מחבר שלי שמשכיר שם את הוילה שלו- ממנו שמעתי בעבר שכך הוא משלם.
לא חשבתי שאתה חושב שאני חושב שאתה חושב אחרת.
רק התכוונתי שאין לי מושג מה הולך במקומות אחרים, ואיך הם משלמים.
רק ממישהוי'ם שמשכירים שם את הוילות שלהם - שמעתי בעבר שכך הם משלמים.
זה גם וגם,דווקא לי ידוע על עובדים בגלובלי
אולי אצל אחרים , לא במקרה הזה , (למיטב ידיעתי)זה גם וגם,
כלומר, יש סכום גלובלי שמשולם למי שמנהל ומתחזק את המקום, אולם בנוסף ישנו תשלום (קטן יותר) גם על כל נקיון והחלפת מצעים להשכרה.
אבל בכל הצימרים או לפחות ברוב הצימרים בארץ זה לא ככה,אז ככה שדי ברור למה שווה להם להשכיר ל-2 לילות. הם חוסכים כמה שקלים שמצטרפים לסכום גדול....
ראשית כל, יש לחלק בין צימרים לדירות גדולות יותר.אבל בכל הצימרים או לפחות ברוב הצימרים בארץ זה לא ככה,
כמעט כולם משכירים ליום אחד
מציע לבדוק אצל מאיר אנדרה (הבן של אנדרה מהמושב), יש לו צימר ברמה גבוהה מאוד קרוב מאוד לציון הרשב"י, הטלפון שלו - 0527632307האם יש דבר כזה צימר אמיתי ברמה גבוהה במירון?
לפי חיפוש שעשיתי נראה שאין במירון צימרים ברמה של יותר מבית הארחה פלוס מינוס
במיוחד לעומת ישובים אחרים בצפון שמציעים מקומות ברמה גבוהה מאד
האם יתכן שזה בגלל שאנשים מגיעים לרשב"י ומוכנים לשלם בכל מקרה אז חבל להשקיע על משהו טוב...?
אני מעונין בצימר דווקא במירון אך ברמה טובה מישהוא מכיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: