זאת אומרת שלדעת ABC כן נצרך, אחרת אי אפשר לקרוא את השם של המוצרצריך הבנה בסיסית כדי להשוות מוצר למוצר (בדיוק החליפו עיצוב של אריזה) או כדי להבין מה אומרות האותיות של תאריך תפוגה/ תאריך אחרון לשיווק.
הבנתי נכון?
זאת אומרת שלדעת ABC כן נצרך, אחרת אי אפשר לקרוא את השם של המוצרצריך הבנה בסיסית כדי להשוות מוצר למוצר (בדיוק החליפו עיצוב של אריזה) או כדי להבין מה אומרות האותיות של תאריך תפוגה/ תאריך אחרון לשיווק.
אולי יש מי שחושב כך,למה שיהיה אסור לבנים לדעת אנגלית????
נראה לי שהסיבה שגדולי ישראל אסרו ללמוד אנגלית [בחיידרים] זה בדיוק מהסיבה הזורציני?
ללמוד שפה זה דבר מאד מאד קשה!
וזה המחסום העיקרי לעבודה מכובדת בחיים,
לצערי אני מכיר הרבה אנשים בעלי כישרון שרק בגלל זה הם מרויחים שכר מינימום
יתכן, אני רק מדגיש שהשאלה היא לא לגבי ללמוד בחיידרים.נראה לי שהסיבה שגדולי ישראל אסרו ללמוד אנגלית [בחיידרים] זה בדיוק מהסיבה הזו
ומה אם מי שצריך פרנסה ולא מתאים לו להיות מלמד?נראה לי שהסיבה שגדולי ישראל אסרו ללמוד אנגלית [בחיידרים] זה בדיוק מהסיבה הזו
משום שהם רצו שיהיה לבנים מחסום ולא יצאו לעבוד וכך הם ישארו באהלה של תורה
ומה עם אלה שהעתיד מבטיח עבורם הצלחה בלימודי הקודש, והעיסוק באנגלית יכול להסיט אותם מהמטרה ?ומה אם מי שצריך פרנסה ולא מתאים לו להיות מלמד?
למעשה, האם היית שולח את הבן שלך ללמוד אנגלית:ומה עם אלה שהעתיד מבטיח עבורם הצלחה בלימודי הקודש, והעיסוק באנגלית יכול להסיט אותם מהמטרה ?
מי דיבר על החיידרים? במיוחד שהאנגלית ביסודי היא טכנית ומשעממת ולא פרקטית כמעט.נראה לי שהסיבה שגדולי ישראל אסרו ללמוד אנגלית [בחיידרים] זה בדיוק מהסיבה הזו
טובהלמעשה, האם היית שולח את הבן שלך ללמוד אנגלית:
רק ABC / כללי קריאה / אוצר מילים בסיסי / אנגלית טובה / שהבן שלי לא יידע אנגלית.
אני הייתי שולח בהחלט - שידעו אנגלית ברמה טובה, זה נכס.למעשה, האם היית שולח את הבן שלך ללמוד אנגלית:
רק ABC / כללי קריאה / אוצר מילים בסיסי / אנגלית טובה / שהבן שלי לא יידע אנגלית.
תלוי איזה גדולי ישראל מאיזה מגזרנראה לי שהסיבה שגדולי ישראל אסרו ללמוד אנגלית [בחיידרים] זה בדיוק מהסיבה הזו
בעיני, אין חשיבות מיוחדת ללמוד דווקא בילדות אותיות (או קריאה) של שפה לא נחוצה (בשלב זה).את מדברת גם על ABC?
בתקופת הילדות חשוב שהילד יהי' שקוע בלימוד התורה ורכישת מידות טובות ויראת שמים, ולא בהכשרת הקרקע לפרנסתו בעתיד. כך חונכנו.רציני?
ללמוד שפה זה דבר מאד מאד קשה!
וזה המחסום העיקרי לעבודה מכובדת בחיים,
לצערי אני מכיר הרבה אנשים בעלי כישרון שרק בגלל זה הם מרויחים שכר מינימום
הלוואי שכולנו יכלנו לשבת באהלה של תורהולא בהכשרת הקרקע לפרנסתו בעתיד.
לא רואה סיבה שבנים ידעו אנגלית.הלוואי שכולנו יכלנו לשבת באהלה של תורה
אבל היום המצב הכלכלי לא קל
וחבל שרק בגלל האנגלית אנשים חכמים בעלי כשרון לא יכולים להרוויח את פת לחמם בכבוד
והם צריכים לעבוד בעבודות מבוזות...
בדיוק כמו שלומדים בחיידר חשבון כי זה בסיס לחיים שכל אחד חייב לדעת
אנגלית זה חשוב לא פחות ולדעתי אפילו יותר
כי כל מקצוע אפשר ללמוד לבסוף לבד
אבל ללמוד שפה חדשה בגיל 28 לרוב האנשים זה כמעט בלתי אפשרי
וגם היום כל בגלל שהעולם נהייה גלובלי הכל נכתב באנגלית...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: