גם לנו ככה!אצלנו קיבלו אתמול בכולל 1008 ש"ח
846 / מלגת החודש
162 / הפרשים
נכנס אתמול לחשבונות הבנק של האברכים.
איך אפשר להביא על חודש הבאעכשיו בעלי ענה לי לאחר ששאל את מי שאחראי על הדתות בכולל
שלא מעבירים כספים באמצע החודש ולכן בסוף החודש נקבל באזור 1765 ש"ח
גם את מה שהיה צריך להכנס עכשיו וגם של החודש הבא.
נקקוה שיהיה כך
נעדכן בלי נדר
נשמע מוזר,אבל יש לי
30/11- 639 ש"ח
30/10- 639 ש"ח
זה מעניין מה שאתה אומר, אני עוזר קבוע למנהל הכולל שלנו לגבי המלגות שנכנסות בזמנים של שינויים ורטרו. כי כל הרטרו הזה מסבך את העניינים בגלל אברכים שנכנסו/עזבו במהלך השנה. ודווקא הפעם לא יצא לי לעזור לו אבל אתמול כשהוא העביר את הכסף לאברכים הוא הסביר לי שה1008 שדברו עליהם לא מדויקים, זה אמור להיות 846 + 27*5 ולא 27*6 כי בתוך ה846 כבר כלולים ה27 של חודש שישי (התשלום הנוכחי הוא על חודש שישי ולא חודש שביעי) אז הרטרו הוא רק על 5 חודשים ולא שישה חודשים, מה שאומר שאמור להכנס לאברכים 981 ולא 1008 כמו שאמרו לפני זה.אצלנו קיבלו אתמול בכולל 1008 ש"ח
846 / מלגת החודש
162 / הפרשים
נכנס אתמול לחשבונות הבנק של האברכים.
לא נכנס כלום
האם זה קשור שב2 לחודש נכנס 819?
או לא קשור?
השאלה אם זה המענק או המלגה המוגדלת
שוב שואל, יש מי שעדיין לא קיבל דתות של החודש (דהיינו על חודש יוני)?יש מישהו שלא קיבל עדיין את הדתות של החודש?
יעזור לי לדעת...
משרד הדתות כבר העבירה לכולם את הכסף.שוב שואל, יש מי שעדיין לא קיבל דתות של החודש (דהיינו על חודש יוני)?
לא, שואל האם האם כל הכוללים קיבלו כבר את הכסףמשרד הדתות כבר העבירה לכולם את הכסף.
אתה שואל האם יש אברך שלא קיבל את כספי הדתות מהראש כולל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: