דרוש מידע האם החדרי ילדים של ר.א חזקים ?

סטודיו מיתר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש מצב שאת שולחת לי תמונה באישי?
או זה ממש עזות לבקש כזה דבר...

פיצקי

משתמש צעיר
לא להתקרב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארון מלפני 5 שנים מגירה אחת התפרקה לגמרי ולא הביאו לנו חדשה
הארון הפינתי הדלתות שלו לא נסגרות טוב
וגם כל הדיקט מאחורה נפל
ואגב, כל ביקור נגר שלהם אפילו בתוך חודש עולה מלא כסף גם אם לא עושים כלום אלא דופקים בורג פה בורג שם ומקלפים עוד קצת פורמיקה

אהרןאהרן

משתמש פעיל
לפני חמש שנים שיפצנו והרחבנו, היינו זקוקים לחדש את ריהוט, אך כל מקום שהלכנו הבנו שזאת הולכת להיות הוצאה כבדה ורצינית.
רצינו לרכוש:
3 ארונות בגדים( 6 דלתות, 5 דלתות ו4 דלתות)
שלושה שולחנות כתיבה (שתיים עם מדפים מעל ואחד עם כוורת 6 תאים ולכל שולחן שידת מגירות)
חדר הורים (שתי מיטות שתי שידות)
רכשנו מר.א. מחנות שהייתה בר' עקיבא בבעלות אדם יר"ש וכנה בשם בן חמו (כמדומני שהיום הוא מוכר בביתו) קיבלנו הצעות מחירים טובות וזולות משמעותית מאשר בחנויות אחרות בהם התעניינו.
קיבלנו את המוצרים עם רמת ייצור גבוהה.
אנו מרוצים מאוד, ואני חושב שהיחס של מחיר תמורה היה הוגן, לא נורמלי שאדם ירכוש מוצר מ mdf במחיר של mdf. ויצפה לקבל מוצר באיכות של סנדוויץ אדום פומייקה גרמנית.
שום דלת לא נפלה, שום מדף לא קרס וכו'.
כמו כן הילדים יודעים (לאחר שהוסבר להם) ששולחנות הכתיבה אינם מקפצות, וידיות הארונות אינם יתדות לאוהל ודלתות הארונות אינו המקום לפרוק תסכולים ע"י טריקה בחוזקה. אלא כל דבר מיועד ובנוי לעמוד בעומסים אליהם הוא יוצר ותו לא.
מה שכן יש לשים לב, לא רק כאן אלא כימעט בכל מוצר, שההרכבה תהייה מקצועית ולא יישלח איזה "סטאז'ר" להתקין, וכאן לדעתי טמונה הבעייה, איכות הרכבה/התקנה גרועה של מוצר מעולה וסוג א' א', תהפוך אותו למוצר סוג ד', וכן לאידך גיסא.
העצה לכך, זה לדרוש בעת הרכישה שההתקנה תבוצע ע"י המתקין שלהם בהא הידיעה. ואם ישלחו חפיפניק לא תשלם על ההתקנה. דבר שני זה שיהיה בשטח מישהו שמבין (לא צריך מומחה) כי שבעל מקצוע מבין שאיך שהוא ירכיב/יתקן זה יהיה בסדר מצד בעל הבית אז ע"פ רוב העבודה נעשת בהתאם.

נערך לאחרונה ב:

פפרר

משתמש מקצוען
שימי לב שהרוב המוחלט של המתלוננים כאן קנו די לאחרונה
אז לא נראה שהבעיה בילדים השובבים , זו עובדה שהאיכות ירדה
וחברה שמכבדת את עצמה אמורה לדאוג שהמתקינים כולם יהיו טובים .

לפני חמש שנים שיפצנו והרחבנו, היינו זקוקים לחדש את ריהוט, אך כל מקום שהלכנו הבנו שזאת הולכת להיות הוצאה כבדה ורצינית.
רצינו לרכוש:
3 ארונות בגדים( 6 דלתות, 5 דלתות ו4 דלתות)
שלושה שולחנות כתיבה (שתיים עם מדפים מעל ואחד עם כוורת 6 תאים ולכל שולחן שידת מגירות)
חדר הורים (שתי מיטות שתי שידות)
רכשנו מר.א. מחנות שהייתה בר' עקיבא בבעלות אדם יר"ש וכנה בשם בן חמו (כמדומני שהיום הוא מוכר בביתו) קיבלנו הצעות מחירים טובות וזולות משמעותית מאשר בחנויות אחרות בהם התעניינו.
קיבלנו את המוצרים עם רמת ייצור גבוהה.
אנו מרוצים מאוד, ואני חושב שהיחס של מחיר תמורה היה הוגן, לא נורמלי שאדם ירכוש מוצר מ mdf במחיר של mdf. ויצפה לקבל מוצר באיכות של סנדוויץ אדום פומייקה גרמנית.
שום דלת לא נפלה, שום מדף לא קרס וכו'.
כמו כן הילדים יודעים (לאחר שהוסבר להם) ששולחנות הכתיבה אינם מקפצות, וידיות הארונות אינם יתדות לאוהל ודלתות הארונות אינו המקום לפרוק תסכולים ע"י טריקה בחוזקה. אלא כל דבר מיועד ובנוי לעמוד בעומסים אליהם הוא יוצר ותו לא.
מה שכן יש לשים לב, לא רק כאן אלא כימעט בכל מוצר, שההרכבה תהייה מקצועית ולא יישלח איזה "סטאז'ר" להתקין, וכאן לדעתי טמונה הבעייה, איכות הרכבה/התקנה גרועה של מוצר מעולה וסוג א' א', תהפוך אותו למוצר סוג ד', וכן לאידך גיסא.

פיצקי

משתמש צעיר
היה אצלינו המתקין שלהם - כי ביקשנו שישלחו מתקין טוב והם שלחו כך לדבריהם
לי גם יש ארון ישן שלהם אבל הוא עלה יחותר ויש לו מסגרות לדלתות - נגיד ארון של 10 שנים והוא יחסית בסדר
החדש - גרוע בלי שיש ילדים שקופצים

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לדעתי את הרהיטים של ר.א. תלוי מי מרכיב.
אנחנו קנינו לפני 11 שנים חדר ילדים אצל וייס בירושלים
והחדר מקסים מעולה וחזק.
קניתי עוד חדר ילדים של חברה אחרת במקום אחר.
שילמתי הרבה יותר יקר ועל הפנים,
אין שבוע שאני לא צריכה לתקן ציר, לתקן גלגל, להחליף מסילות, הזוי.

Goldidea

משתמש מקצוען
רהיטי מועלם בבני ברק זה אותו מועלם המפורסם ממא"ש?
איזה קטע בדיוק שאלתי את אמא שלי על כמה רהיטים שלהם מהיכן הם והיא ענתה שהם קנו אצל רהיטי מועלם במאה שערים אמרתי לעצמי מעניין אם זה עדיין קיים כי הריהוט אצל ההורים שלי בן למעלה מעשרים שנה (כמעט כמו חדש...) ומכאן לשאלה...
מי מכיר חנות רהיטי מועלם במא''ש? האם עדיין קיים? למישהו/י יש מס' טלפון?

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזה קטע בדיוק שאלתי את אמא שלי על כמה רהיטים שלהם מהיכן הם והיא ענתה שהם קנו אצל רהיטי מועלם במאה שערים אמרתי לעצמי מעניין אם זה עדיין קיים כי הריהוט אצל ההורים שלי בן למעלה מעשרים שנה (כמעט כמו חדש...) ומכאן לשאלה...
מי מכיר חנות רהיטי מועלם במא''ש? האם עדיין קיים? למישהו/י יש מס' טלפון?

גם אצל הורי שני חדרי ילדים וריהוט של הסלון ממועלם,
היה להם סלוגן 'רהיטים מבית אבא עד שנות סבא..'
וזה נכון לגמרי,
המיטות שישנו לפני 20 שנה ויותר, ישנים היום הנכדים שבאים להתארח. והכל חזק וטוב.

אבא טוב

משתמש פעיל
כל אלו שמתלוננים מדברים על mdf או סנדוויץ?

לי יש חדר שינה של ר.א. מלפני שנה וחצי מרוצה מאוד יותר מאסיבי וחזק מאחרים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה