יש מצב שאת שולחת לי תמונה באישי?
או זה ממש עזות לבקש כזה דבר...
או זה ממש עזות לבקש כזה דבר...
הארון מחזיק יפה כבר 9-10 שנים.תודה מראש
לפני חמש שנים שיפצנו והרחבנו, היינו זקוקים לחדש את ריהוט, אך כל מקום שהלכנו הבנו שזאת הולכת להיות הוצאה כבדה ורצינית.
רצינו לרכוש:
3 ארונות בגדים( 6 דלתות, 5 דלתות ו4 דלתות)
שלושה שולחנות כתיבה (שתיים עם מדפים מעל ואחד עם כוורת 6 תאים ולכל שולחן שידת מגירות)
חדר הורים (שתי מיטות שתי שידות)
רכשנו מר.א. מחנות שהייתה בר' עקיבא בבעלות אדם יר"ש וכנה בשם בן חמו (כמדומני שהיום הוא מוכר בביתו) קיבלנו הצעות מחירים טובות וזולות משמעותית מאשר בחנויות אחרות בהם התעניינו.
קיבלנו את המוצרים עם רמת ייצור גבוהה.
אנו מרוצים מאוד, ואני חושב שהיחס של מחיר תמורה היה הוגן, לא נורמלי שאדם ירכוש מוצר מ mdf במחיר של mdf. ויצפה לקבל מוצר באיכות של סנדוויץ אדום פומייקה גרמנית.
שום דלת לא נפלה, שום מדף לא קרס וכו'.
כמו כן הילדים יודעים (לאחר שהוסבר להם) ששולחנות הכתיבה אינם מקפצות, וידיות הארונות אינם יתדות לאוהל ודלתות הארונות אינו המקום לפרוק תסכולים ע"י טריקה בחוזקה. אלא כל דבר מיועד ובנוי לעמוד בעומסים אליהם הוא יוצר ותו לא.
מה שכן יש לשים לב, לא רק כאן אלא כימעט בכל מוצר, שההרכבה תהייה מקצועית ולא יישלח איזה "סטאז'ר" להתקין, וכאן לדעתי טמונה הבעייה, איכות הרכבה/התקנה גרועה של מוצר מעולה וסוג א' א', תהפוך אותו למוצר סוג ד', וכן לאידך גיסא.
איזה קטע בדיוק שאלתי את אמא שלי על כמה רהיטים שלהם מהיכן הם והיא ענתה שהם קנו אצל רהיטי מועלם במאה שערים אמרתי לעצמי מעניין אם זה עדיין קיים כי הריהוט אצל ההורים שלי בן למעלה מעשרים שנה (כמעט כמו חדש...) ומכאן לשאלה...רהיטי מועלם בבני ברק זה אותו מועלם המפורסם ממא"ש?
איזה קטע בדיוק שאלתי את אמא שלי על כמה רהיטים שלהם מהיכן הם והיא ענתה שהם קנו אצל רהיטי מועלם במאה שערים אמרתי לעצמי מעניין אם זה עדיין קיים כי הריהוט אצל ההורים שלי בן למעלה מעשרים שנה (כמעט כמו חדש...) ומכאן לשאלה...
מי מכיר חנות רהיטי מועלם במא''ש? האם עדיין קיים? למישהו/י יש מס' טלפון?
כל אלו שמתלוננים מדברים על mdf או סנדוויץ?
לי יש חדר שינה של ר.א. מלפני שנה וחצי מרוצה מאוד יותר מאסיבי וחזק מאחרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: