האם גם אתם קניתם מקרר samsung

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מקפיצה.
יכולים להעלות לי את התצלום של הכתבה?

תודה

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
הקו החם - ט"ו בסיון תשע"ז
יצוגית
לידיעת בעלי המקרר ההפוך: הנכם זכאים לתיקון ללא עלות
ד' מבני ברק, סובלת זה כחמש שנים מבעיות במקרר. למעשה, הבעיות החלו זמן קצר לאחר קנייתו, מה שהביא אותה למחשבה שמדובר בפגם בייצור. "מהרגע הראשון, הצטברו מים במגירות ונוצר קרח, הטכנאים של 'סמ-ליין' ביקרו אצלי מספר פעמים וטענו שאין בעיה במקרר. רק באחרונה, נודע לי באקראי שבעקבות תביעה ייצוגית החברה שולחת טכנאי בחינם ומחליפה את החלק הפנימי, פניתי לחברה והזמנתי את הטכנאי, הוא ביצע את העבודה ודרש 800 שקל, בטענה שאני אמורה לשלם עבור החלקים".
ד' סברה וקיבלה, ולאחר שהעבודה בוצעה, עמדה לשלם לטכנאי. "כבר הוצאתי את פנקס השיקים שלי כדי לשלם, אבל בדיוק הבן שלי הגיע ואמר שהחברה התחייבה לתקן את כל התקלות מלבד החלפת פגמים קוסמטיים. לא רציתי לריב, אז הודעתי לטכנאי שאני משלמת לו - אבל שיתן לי קבלה ואותה אשלח לעורך הדין שטיפל בתביעה הייצוגית".
באותו רגע, מספרת ד', הטכנאי ביצע שינוי גירסה של 180 מעלות... "הוא אמר שהוא מתקשר לחברה, דיבר בצד ואחר כך הכריז: 'אוקיי זה בחינם!' ויצא מהבית בלי לקחת גרוש. חשוב לי לפרסם את הדבר, שאנשים שסבלו במשך שנים מהבעיות במקרר הזה - יידעו שהם זכאים לתיקון ללא תשלום!"
הדיווח של ד' אכן מדויק: מדובר בתופעה מוכרת ממנה סבלו רבים מרוכשי המקרר ההפוך של סמסונג (מקפיא תחתון) מדגם RL67LBPN. המידע משום מה לא נחשף בתקשורת עד כה.
חברת סמ-ליין מפרסמת באתר שלה הודעה אודות "הסכם פשרה בתביעה ייצוגית", מ- 8.5.17 בתביעה היצוגית נטען כי קיים פגם ייצור במקררי סמסונג מדגם 67 המיובאים לישראל, הפגם גורם להצטברות קרח ולהיווצרות מים תמידית במגרות המקרר וכן לרעשים בלתי סבירים. הנתבעת טענה כי לא קיימת תקלת יצור, וממילא הופסק ייבוא ושיווק דגם זה במהלך 2016.
על פי הסכם הפשרה,מתחייבת החברה להעניק לבעלי המקררים תקופת אחריות בת 3 חודשים במהלכה תתקן ללא עלות, תקלות טכניות במקררים ותישא בכלל העלויות הכרוכות בביצוע התיקון, היינו חלפים ועלות הגעת טכנאי. לתיקונים תינתן אחריות משלימה של 4 חודשים נוספים, ובמידה ויידרש תיקון חוזר - יבוצע גם הוא ללא עלות. לקוחות שנמצאים בהסכם אחריות עם החברה, יקבלו תקופת אחריות נוספת של 3 חודשים ללא עלות.

neomi ss

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פניתי אליהם,
הם טוענים שבית המשפט עוד לא אישר את הפשרה, ולכן החלפת חלקים הינה בתשלום מלא

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נמתין להחלטת בית המשפט בסבלנות ...

ספרינגית

משתמש מקצוען
שלום לכולם!
האם יש התקדמות? מה תכל'ס לעשות ? אני לא מעונינת לרכוש אחריות. המחיר הוא כ 840 ש"ח לשנה וזה פשוט לא כדאי.
המקרר בן שנה וקצת ויש בו את כל הבעיות שבמגילת היוחסין...
חוצפה זה לא מילה. לא קונים כל שנה מקרר וגם לא כל עשר שנים. וזה מוצר חשמל מהיקרים ביותר.
לעזרתכם אודה!
מאד!

תמרג

משתמש פעיל
ל
האם גם אתם קניתם מקרר סמסונג הפוך (מקרר למעלה מקפיא למטה)
ונתקלתם בבעיה מים במגירות?

הזמנו טכנאי מטעם סמסונג - רצה לגבות 700 שקל תיקון או 1500 שח על תיקון + אחריות ל-3 שנים.

לא שילמנו כיון שהתקלה הזו נפוצה.

אנחנו מתארגנים לתביעה יצוגית.

אם גם אתם נתקלתם בתקלה. תשלחו באישי
לי יש את הביה
לאחותי
ולחברה.
ראינו באינטרנט שזה מקרר דפוק עם מלא תיקונים!

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בקו החם של יתד השבוע פרסמו את האפשרות לתיקון התקלה + אחריות בשל הפשרה בבית המשפט. הבנתי שזה מוגבל בזמן.

אשמח שיעלו את הכתבה לטובת מי שיש לו את התקלה מהקו החם עם מספר הטלפון.

מלכי עיאש

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
גם לנו היה את הבעיה ולקחו לנו
מלא כסף לתיקון+אחריות ל3 שנים
ואחרי ששמענו שזה ביעיה נפוצה
התקשרנו לחברה
וזיכו אותנו על התיקון ועל האחריות
(שילמנו רק על עלות החלק שהוחלף..)

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
גם לנו היה את הבעיה ולקחו לנו
מלא כסף לתיקון+אחריות ל3 שנים
ואחרי ששמענו שזה ביעיה נפוצה
התקשרנו לחברה
וזיכו אותנו על התיקון ועל האחריות
(שילמנו רק על עלות החלק שהוחלף..)

התיקון ללא תשלום + אחריות למשך 3 חודשים נוספים

שחר ויצמן

משתמש חדש
1523198807217-2144223596.jpg
גם אצלנו לפני שנה הייתה התקלה, פתחתי את המקרר הפשרתי את הקרח, ומאז התקלה לא חזרה על עצמה.

בעניין אחר, האם גם לכם מדפי דלת המקרר רופפים?
הפלסטיק של הדלת שממנו עשויה התושבת של המדף כל כך חלשה שפשוט התפרקה לנו והמדף האמצעי שבדלת לא שמיש, למישהו יש פתרון מעשי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה