לא ממש על שפת היםזה קרוב לים או ממש על שפת הים?
אין לי שמץ, חיפשנו מקום לשם. חשבתי שהמחירים יותר הגיוניים.השאלה היא גם אם התפריט שלהם השתפר או לא...
לא שהיה גרוע. אבל היה הרבה מה לתקן שם.
אם עמוס שם גם ככה. למה להם להחליף את השם?!אם הם רוצים לעשות בשכל שיתנו שם חדש למלון ויפרסמו שההנהלה חדשה. (גם אם זה לא נכון...)
השם 'גלי צאנז' זה כנראה פחות אסוציאציה למלון ויותר לאכסניה....
גלי צאנז באמת לא נשמע מידי מושך בשם, במיוחד מי שמכיר את המקום לפני השיפוץ.אם עמוס שם גם ככה. למה להם להחליף את השם?!
רב הקהל יעד שלהם הם לא אנשים שמחפשים לנפוש ..גלי צאנז באמת לא נשמע מידי מושך בשם, במיוחד מי שמכיר את המקום לפני השיפוץ.
אם יחליפו שם זה לדעתי ימשוך יותר אנשים, שכרגע מסתבר שאנשים נרתעים ששומעים אם השם.
הראשונה נראית אותנטית,התמונות שהעלו הם רק מהדמיה???
הייתי שם לפני שבוע - כך נראה במציאות!!!!
למה, אני חושבת שאם המקום יהיה באמת ברמה מתוחזקת כמו שצריך אנשים שרגילים לרמדה, ניר עציון וכו' גם יתחילו לבוא.רב הקהל יעד שלהם הם לא אנשים שמחפשים לנפוש ..
על הדרך לוקחים חדר במלון בשביל הנופש
ובכלל שאין להם עניין שיגיעו כל ה....
אבל איתם יגעו כל ה... שאין להם ממש עניין בזה!למה, אני חושבת שאם המקום יהיה באמת ברמה מתוחזקת כמו שצריך אנשים שרגילים לרמדה, ניר עציון וכו' גם יתחילו לבוא.
זה מקום גיוון נוסף שלא היו שם עד היום, מול חוף הים, במרכז ועוד
תמיד עדיף להזמין דרך סוכניםבדיוק התקשרתי לברר מחיר לשבת 1950 ש"ח!!!!
תוספת ליום חמישי 700 ש"ח, נראה לי ניסחפו...
לא נראה לי שזה הסיבה.הבנו שרוצים לסנן את החילונים,
הם לא עובדים עם סוכנים, אם אתה מכיר סוכן שעובד איתם, תעדכןתמיד עדיף להזמין דרך סוכנים
המחיר יותר זול משמעותית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: