תדווחו למנהל של החנותהלכנו לחנות פיצה בהכשר הבד"ץ ולא יכלנו להכנס בגלל שמצב הצניעות של העובדות שם. חזרנו למחרת בתקווה שהמצב יהיה יותר טוב ועבדו שם בחור ובחורה שהתנהגו בצורה מאוד לא צנועה וגם אז לא נכנסנו. האם יש טעם לדווח על זה לבד"ץ או שזה לא קשור אליהם?
לא נראה לי שהמנהל נמצא במקום.תדווחו למנהל של החנות
ותסבירו לו שעקב אי הקפדה על זה ...
הוא מאבד לקוחות !!!
לדעתי זה יוכל להשפיע
תגידי לה שיש לך איזה הצעה עיסקית /רעיון שיווקי /מודל להצעה /כל מה שבסגנוןלא נראה לי שהמנהל נמצא במקום.
התקשרתי לחנות וביקשתי את המספר טלפון שלו והבחורה אמרה שהיא יכולה רק להשאיר לו הודעה אבל אני חייבת להגיד לה מה הנושא, אחרת אין סיכוי שהוא יחזור אלי. אני לא הולכת להגיד לה שהיא בעצמה הנושא כי אז היא פשוט לא תמסור לו את ההודעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: