דרוש מידע האם גוף הכשרות קשור גם למצב הצניעות של החנות?

H. Clin

משתמש מקצוען
הלכנו לחנות פיצה בהכשר הבד"ץ ולא יכלנו להכנס בגלל שמצב הצניעות של העובדות שם. חזרנו למחרת בתקווה שהמצב יהיה יותר טוב ועבדו שם בחור ובחורה שהתנהגו בצורה מאוד לא צנועה וגם אז לא נכנסנו. האם יש טעם לדווח על זה לבד"ץ או שזה לא קשור אליהם?

הלכנו לחנות פיצה בהכשר הבד"ץ ולא יכלנו להכנס בגלל שמצב הצניעות של העובדות שם. חזרנו למחרת בתקווה שהמצב יהיה יותר טוב ועבדו שם בחור ובחורה שהתנהגו בצורה מאוד לא צנועה וגם אז לא נכנסנו. האם יש טעם לדווח על זה לבד"ץ או שזה לא קשור אליהם?
תדווחו למנהל של החנות
ותסבירו לו שעקב אי הקפדה על זה ...
הוא מאבד לקוחות !!!
לדעתי זה יוכל להשפיע

H. Clin

משתמש מקצוען
תדווחו למנהל של החנות
ותסבירו לו שעקב אי הקפדה על זה ...
הוא מאבד לקוחות !!!
לדעתי זה יוכל להשפיע
לא נראה לי שהמנהל נמצא במקום.
התקשרתי לחנות וביקשתי את המספר טלפון שלו והבחורה אמרה שהיא יכולה רק להשאיר לו הודעה אבל אני חייבת להגיד לה מה הנושא, אחרת אין סיכוי שהוא יחזור אלי. אני לא הולכת להגיד לה שהיא בעצמה הנושא כי אז היא פשוט לא תמסור לו את ההודעה.

לא נראה לי שהמנהל נמצא במקום.
התקשרתי לחנות וביקשתי את המספר טלפון שלו והבחורה אמרה שהיא יכולה רק להשאיר לו הודעה אבל אני חייבת להגיד לה מה הנושא, אחרת אין סיכוי שהוא יחזור אלי. אני לא הולכת להגיד לה שהיא בעצמה הנושא כי אז היא פשוט לא תמסור לו את ההודעה.
תגידי לה שיש לך איזה הצעה עיסקית /רעיון שיווקי /מודל להצעה /כל מה שבסגנון
ואת רוצה להעביר את זה למנהל
ואת תשמחי שהוא יחזור אלייך
זה הכל
(ואם יבקשו פירוט וישאלו , מה ואיזה ענין וכדו' , תגידו שזה ענין מורכב/ זה נושא ארוך / זה משהו רציני / וכדו'
ואתם מבקשים שהמהל יחזור אליכם)

זה אמיתי זה באמת מודל לעסק
וזה רעיון שיווקי ...
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה