תיקון: אפשר גם בתחנות שירות אבל זה מוגבל כמדומני ל-6 נסיעות אחרונות, משא"כ באוטובוס.לא.
רק באוטובוס אפשר.
נרא'לי שגם באתר של רב-קו אונליין אפשר לראות רק את 6 הנסיעות האחרונותתיקון: אפשר גם בתחנות שירות אבל זה מוגבל כמדומני ל-6 נסיעות אחרונות, משא"כ באוטובוס.
תודה, עד כמה נסיעות לאחור הנהג יכול להוציא באוטובוס? והאם בפרוט אפשר לראות מס' נהג ומס' אוטובוס?תיקון: אפשר גם בתחנות שירות אבל זה מוגבל כמדומני ל-6 נסיעות אחרונות, משא"כ באוטובוס.
תודה, עד כמה נסיעות לאחור הנהג יכול להוציא באוטובוס? והאם בפרוט אפשר לראות מס' נהג ומס' אוטובוס?
נהגי אוטובוס לא הסכימו להוציא לי פרוט נסיעות, וכן גם בתחנת השרות של רב קו!!!לפי הנסיון שלי , מכשיר אוטומטי וכן נהג באוטובוס הוציאו לי רק 6 נסיעות אחרונות.
יתכן שאפשר לנסות לשאול נהג או אולי פקח
ממש מוזר, אף פעם נהג לא התנגד, כמובן בעת העליה לאטובוס לא נח לו, אבל לאחר מכן כשרגוע בד"כ הם מוכנים. את לא צריכה לספר לנהג מה המטרה שלך בפרוט הנסיעות.נהגי אוטובוס לא הסכימו להוציא לי פרוט נסיעות, וכן גם בתחנת השרות של רב קו!!!
זה פשוט מטורף, מטרטרים אותי משרות לקוחות ופניות הציבור של דן לזה של רב קו, וממייל אחד לשני של הנה"ח של דן לתאונות וביטוח...התחושה שלי, שכשהם שומעים שאני מבקשת בגלל תאונה, פשוט מתחמקים ולא נענים לבקשתי.
למי שזוכר ולמי שלא, מצרפת את האשכול על "המכה בראש":
https://www.prog.co.il/threads/קיבלתי-מכה-בראש-ממראה-חיצונית-של-אוטובוס.345664/
הוצאתי בזמן האחרון בעמדה של דן בבני ברק פירוט מלא בין טווח תאריכים בלי שום צורך בהפעלת לחץ / איומים...הי
יש למישהו מידע עדכני בנושא?
בכל מקרה הפרוט יתן לך רק 5-6 פעולות אחרונות.הי
אני צריכה פירוט נסיעות ברב קו לצורך קבלת החזר נסיעות עבור נסיעות מטעם העבודה
אין לי גישה לאתר (אין לי סורק כרטיסים במחשב)
מה עלי לעשות?
בעמדות על-הקו אפשר לקבל עשרות רבות של פעולות אחרונות, מניסיוןבכל מקרה הפרוט יתן לך רק 5-6 פעולות אחרונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: