לא.אפשר לתבוע על דבר כזה, לא?!
כתוב בפירוש לפני שאתה מתחבר לווייפיי, שיתכן ואנשים אחרים יוכלו לצפות בנתונים שלך וכ'ו
לא.אפשר לתבוע על דבר כזה, לא?!
למשל אם הוא לקח פרטי אשראי והשתמש אם זה אז כןאפשר לתבוע על דבר כזה, לא?!
את זה נראה לי פחות עושים, לא?!למשל אם הוא לקח פרטי אשראי והשתמש אם זה אז כן
כתוב בפירוש לפני שאתה מתחבר לווייפיי, שיתכן ואנשים אחרים יוכלו לצפות בנתונים שלך וכ'ו
לא משנה אם הוא באמת יושב ורואה, כמה זמן הוא עושה את זה ולמי.כמה שעות יצטרך מנהל החדר מחשבים כדי לשבת על כל הפעילות של כל אחד.....
תבדוק את העניין שוב, כדאי לך.אין לו אפשרות לראות מה עושים
דבר נוסף כיום ברוב המקומות יש תוכנת הקפאה על המחשבים שכל משתמש שמתנתק אוטומטית המחשב מתאפס ונמחק כל הנתונים וההיסטוריה של מה שהיה
ולגופו של דבר
אין מצב שפרטי חשבון בנק וכתובות אימייל ומספרי אשראי נשמרים
מוזר עד מוזר מאודתבדוק את העניין שוב, כדאי לך.
אם משהו משתלט על המחשב המשתמש רואה נפתח לו חלון קטן למטה וגם נוסף עוד חץ של עכבר על המסךבד"כ מותקנת בעמדות האלו תוכנת שליטה מרחוק שמאפשרת גישה למפעיל ולמשגיחים של חותם
חותם לא יכולים לדעת כלוםלא רק בעל חדרי המחשבים
אלא "חותם" שנותנים פיקוח לחדרי מחשבים יכולים לראות הכל
מידיעה
ראיתי פעם אצל משגיח בישיבה תמונות ממצלמות ודו"ח שימוש של משתמש לכל מקום שגלש
לא יודע באיזו תוכנה אתה משתמש, אני ראיתי שימוש בתוכנה כזו באופן 'שקוף' לגמריאם משהו משתלט על המחשב המשתמש רואה נפתח לו חלון קטן למטה וגם נוסף עוד חץ של עכבר על המסך
תוכנת הקפאה מוחקת את הנתונים מהמחשב עצמומוזר עד מוזר מאוד
אני ישאל אותו מחר שוב
הוא דוקא אחד שמבין במחדבים
והוא טען שאחרי כל שימוש כל הנתונים נמחקים!
אנחנו ב-2022 - תתעדכןמוזר עד מוזר מאוד
אני ישאל אותו מחר שוב
הוא דוקא אחד שמבין במחדבים
והוא טען שאחרי כל שימוש כל הנתונים נמחקים!
אם משהו משתלט על המחשב המשתמש רואה נפתח לו חלון קטן למטה וגם נוסף עוד חץ של עכבר על המסך
חותם לא יכולים לדעת כלום
צריך לגשת פיזית למחשב בדביל לראות היסטוריה
וואלה!אנחנו ב-2022 - תתעדכן
יש הבדל שמים וארץ בין העניין והיכולת של נטפרי לבדוק מה אתה עושה לבין מנהל של חדר מחשביםזה מה שידוע לי!
ולכל מי שחושש שישקול להפסיק להשתמש במקומות האלה
או אמרו שגם לנטפרי יש אפשרות אז שישקול גם את זה
או לעזוב לגמרי את הרשת
אם יש לו מה להסתיר
לא נראה לי שמשהו באמת יש לו סבלנות לבדוק לטיפה החברה גולשים
לגמרי, ממה שידוע לי - המידע של נטפרי הוא רק על תעבורה ויש גישה רק לדרג הבכיר ממש,יש הבדל שמים וארץ בין העניין והיכולת של נטפרי לבדוק מה אתה עושה לבין מנהל של חדר מחשבים
לא מה רשמת במיילים אבל לאיזה אתרים נכנסת הם יכוליםאם הוא גולש דרך החשבון שלו או במצב אורח אתה לא יכול.
לכן זה מאד מוזר מה שכותבים פה
אם אני נכנס דרך החשבון שלי ואח"כ יוצא ממנו איך הם בדיוק יכולים לראות.
ואם אין את התכנה?אפשר גם אפשר
גילתי זאת במקרה, הוזמנתי לפגישה מאד חשובה בחברה תל אביבית, ולפני הפגישה גלשתי על הוויפי של המשרד שם
המייל היה נתונים שלנו לפני הפגישה,
וכשהתחילה הפגישה הנתונים היו אצלהם ביד.....
כאשר ישבתי עם אחד עובדי מחלקת המחשוב שם, הבנתי שזה חלק מהטריק. ... .
והוא הסביר כיצד עושים זאת בקלות. [מצריך תוכנה פשוטה]
אפשר להבין?:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: