הדגשתי שזה היה לטיפות אוזניים מסויימותאם היא הדגישה אז נשמע שבד"כ אין בהם ממש......
ויש מצב שטיפות זה משהו אחר מהסירופים והמשחות.
וצריך ברור על כל דבר בנפרד
הדגשתי שזה היה לטיפות אוזניים מסויימותאם היא הדגישה אז נשמע שבד"כ אין בהם ממש......
ויש מצב שטיפות זה משהו אחר מהסירופים והמשחות.
אחרי התאריך לא הייתי לוקחת סיכון.מתפקדות נפלא גם אחרי שעבר התאריך
כן, אחרת את מכניסה את כל החיידקים של הילד לתוך הבקבוק.אם אפשר להוסיף שאלה בקשר לנורופן נוזלי:
מה אתם עושים כשצריך כמות של מעל הכמות של המזרק?
מחטאים אותו באמצע המנה ואז לוקחים שוב?
יש לי המווון נסיון עם מטרנה ואני יכולה להגיד לך שכשהיא מחמיצה היא משנה את המרקם והיא לא נטמעת טוב במים.קופצת על האשכול
על מטרנה אתן כן מקפידות לא לצרוך לאחר 3 שבועות מפתיחת הקופסא?
2 מזרקים שוניםאם אפשר להוסיף שאלה בקשר לנורופן נוזלי:
שמעתי שאפשר להקפיא את המטרנה ואז נשמר מצוין זמן רבקופצת על האשכול
על מטרנה אתן כן מקפידות לא לצרוך לאחר 3 שבועות מפתיחת הקופסא?
חשוב מאוד להדגיש. כי תינוק שרוב מזונו ממטרנה, אם איזה ויטמין או אנזים יתפרקו - הוא יכול להיפגע. כולנו יודעים מה קרה לנפגעי רמדיה בתקופה שהיה חסר בתרכובת 'רק' ויטמין אחד.אם מדובר בתינוק שמקבל מטרנה רק כהשלמה פה ושם, אין בעיה להחזיק במקפיא לכמה חדשים. גם אם איזה ויטמין או אנזים יתפרקו, לילד שמקבל רוב הזמן תזונה אחרת לא יקרה כלום.
כנ''ל. אם המטרנה היא רוב התזונה של הילד - חייבים לדעת ששום ויטימין וחומר חיוני אחר לא מתפוגג עם הזמן.שמעתי שאפשר להקפיא את המטרנה ואז נשמר מצוין זמן רב
בכל מקרה אם המטרנה היא עיקר התזונהחשוב מאוד להדגיש. כי תינוק שרוב מזונו ממטרנה, אם איזה ויטמין או אנזים יתפרקו - הוא יכול להיפגע. כולנו יודעים מה קרה לנפגעי רמדיה בתקופה שהיה חסר בתרכובת 'רק' ויטמין אחד.
אם אפשר להוסיף שאלה בקשר לנורופן נוזלי:
טיפ חשוב מאוד: בנורופן הנוזלי ניתן לשלוף בקלות [למשל עם ידית של כפית], את הפקק הלבן שמצר את פי הבקבוק, ואז ניתן להשתמש במזרק רגיל, ככה גם עושים בבית חולים.2 מזרקים שונים
השתמשתי במשך יותר מחצי שנה ולא קרה לי כלוםולענין אחר - תמיסה של עדשות - כמה זמן להשתמש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: