אז קודם כל...
"תודה"
היא המילה הכי.. מוכרת, נדושה...
במיוחד אחרי כל האשכול הזה...
אז נשתדל פשוט להראות את כל מה שהצלחתי ב"ה לצבור מכאן..
זה כבר ידבר בעד עצמו!
נתחיל בארגון ערב הפרשת חלה בביתי,
לא ידעתי מאיפה להתחיל..
היתי כולי בלחץ - שום דבר לא הלך, הכל הסתבך..
מאין יבוא עזרי?
מה עושים?
פשוט ניגשתי למחשב, באמצע כל האנדרלמוסי'ה - וניגשתי לכתוב את האשכול הזה -
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=186235
וריעננתי אותו...
הניקיות פה יצאו מגדרן על מנת לעזור!!
כשראיתי שכולן נכונות לסיע, מי בעצה טובה ומי במתכונים / רעיונות / עצות וגם סתם דיבורים - המתח התפוגג, וכבר הצלחתי לראות מאיפה להתחיל..
לאט אבל בטוח...
ב"ה, הי'ה ערב מקסים!!!
ואכן הרגשתי שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר - בדף השלישי יש תמונות של התוצאות. ב"ה
ונמשיך בהלה - המורה המקסימה ללימודי הוידיאו, שכל כך עזרה וסיעה ויעצה והשביחה אותי, בלי תלונות על הטרטורים שוב ושוב, השאלות וההתיעצויות, על הכל היא ענתה בשמחה ובהמון ידע והעשרה!!!
מה שגרם לי באמת לפרוץ מהידוע ולהיפתח לכיוונים חדשים,
לכל הניקיות המקסימות פה שנתנו ונותנות כל הזמן!!! עצות טובות, רעיונות, עזרה ממשית שכרוכה לא פעם בטרחה עצומה!!! והכל בשמחה, מקצועיות ובמאור פנים כי "אז למה אנחנו פה אם לא בשביל לעזור?"...
ונמשיך בצילומים הנהדרים שפורום צילום הוא הפורום כמעט הכי מענין... התמונות, הרף וגם העצות והתגובות נותנות לי ללמוד מעט יותר מקצועי מהצילומים הנחמדים שיצאו לי לפני כן.. ועוד חזון למועד..
ופשוט בלתי אפשרי להתעלם מהפן המקצועי של האתר הזה - על כל שאלה או כיוון עולות תגובות ברמות מקצועיות, עם הרבה פן מקצועי עשיר ונרחב, שמעשיר מכל היכוונים והצדדים, כך שקשה להישאר במקום שהינו בו לפני כן..
פרוג הוא האתר שמראה עד כמה המקצועיות בתוך המחנה היא דבר בלתי נפרד מרמה אישית גבוהה, ומאישיות טובה של יראת שמים ומידות טובות, לא גם אלא עם!! בצירוף בלתי נפרד ומדהים כאחד!
ונסים בדבר החשוב ביותר - זיכוי הרבים!!
האפשרות לתת לאחרים מהידע שיש לי, מהלימוד והניסיון שרכשתי ב"ה ומעוד דברים מענינים שצברתי במהלך החים - שגורמים גם לי להתפתח וללמוד עוד ועוד, כי ללמוד זו רק ההתחלה...
והאפשרות להתפלל על השמות המלאים, אם ח"ו שומעים על מקרה - כמו שקרה לאחרונה ה"י עם השריפה בבית המשפחה מברוקלין, שמיד לאחר ההזדעדזעות הראשונית רצתי לפרוג כדי לראות אם כבר כתבו שמות, שלפחות נדע על מי להתפלל!!
ועל כל המקרים, וכמובן - על - להבדיל - הבשורות המשמחות על מי שהבריא, שהתרפא, זה מחמם את הלב!! שנשמע רק בשורות טובות!!
ויש עוד הרבה!! מה להגיב, רוב ככל התועלות כבר פורטו כאן מעלי, אבל בלי להביע את רגשותי ותודתי העצומה לא יכולתי...
אז תודה גם על האפשרות והזכות להביע את תודותינו למפעל הענק והמדהים הזה, שהוא באמת כמו משפחה, כשרוצים לדעת על מישהו טוב שיעשה את עבודתו נאמנה ושאכן רצונו הוא לעזור מעבר לכל דבר אחר - פרוג הוא הכתובת!!!
שוב תודה,
ושה' יתן לכם את הכוח להמשיך,לסיע ולהעניק לכלכלת עמ"י בכבוד ובברכה מרובה.
ה' ישלם לכם שכרכם בטוב בכפל כפלים!!
ותזכו להרבה נחת והצלחה במעשה ידיכם!!!