לא הבנתי זה קיים בפלאפון 3310?יש מצב יש תוכנה שיושבת בC2 או 208 ועוד כמה נוקיות שאפשר דרכם למחוק לישלוח קבצים מהפלפון בדוק
לא הבנתי זה קיים בפלאפון 3310?יש מצב יש תוכנה שיושבת בC2 או 208 ועוד כמה נוקיות שאפשר דרכם למחוק לישלוח קבצים מהפלפון בדוק
לא זה ישום שאפשר להכניס אותו C2 ועודלא הבנתי זה קיים בפלאפון 3310?
למיטב ידעתי לכול המכשירים דרך מכשיר נוקיה אחראים יישום אפשר להעביר קבציםיש לנוקיה כמה גראות ורק בגרסאות הראשונות היה אפשר להעתיק קבצים
למה לא נותן לי לשלוח לפלאפון בהתקן בלוטוס?תפתחי את הבלוטוס בפלאפון ואז תאתרי את את הפלאפון במחשב ותשייכי את הפלאפון למחשב.
ואז תלכי לקובץ שאותו את רוצה לשלוח - לחצן ימני - שלח אל - התקן בלוטוס
בהצלחה
רק cגרסאות הראשונות של 3310 היה אפשר לשלוח בבלוטוס בגירסות היותר חדשות אי אפשר לשלוח כלום בבלוטוסלמה לא נותן לי לשלוח לפלאפון בהתקן בלוטוס?
ואיך אפשר לדעת איזה גרסה יש לי- זה לפני 3 שנים הפלאפון כבר
אם זה לא עובר לך כנראה שזה הגירסא החדשה יותרואיך אפשר לדעת איזה גרסה יש לי- זה לפני 3 שנים הפלאפון כבר
תודהתשלחי לי צילום של הפון ואני יכול להבדיל בין הגירסות
בשמחהתודה
כןכדי להעתיק מהמחשב צריך לעשות משהו בפלאפון חוץ מהחיבור למחשב?
מה הפרטים שלך?כן
אם הפלאפון בירושלים
אפשר לשלוח לי ואני יטפל בו
?מה הפרטים שלך?
איפה אתה גר כמה זה יעלה ועוד כאלה...?
הפון שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: