האיך מסירים רעש מתקליטור?

זושא

משתמש רשום
יש לי תקליטור של דרשה עם רעש מכוניות האיך אני מסיר את זה? האם יש מישהו שיכול לעזור לי בזה? אפי' בתשלום, והיכן יש לקנות תוכנה לזה?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
יש תוכנות עריכת סאונד שיש בהם תוסופות המסירות את הרעש המדובר , יש לך אפשרות לשלוח לי קטע מהדרשה המדוברת?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אין אפשרות להוציא לגמרי, יש אפשרות לשפר. גם בהתוכנות הידועות והפראפעשענאל.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
זה תלוי לפעמים זה רעש מוגדר ואז אפשר להגדיר אותו למערכת הרודת הרעשים והיא מצליחה להוציא את הרעש דיי טוב

LA12

משתמש חדש
יש כמה תוכנות טובות לעריכת פסי קול ועיבודם

למשל Adobe Audition מעולה לדברים מעין אלו. [ואכן לאדובי היה שוה לאדובי לקנות אל קולפרו רק בשביל זה]

עוד תוכנה מעולה מבית Adobe היא SoundBhoot שיש בה הרבה פונקציות והרבה הרבה . . . [יש פונקציות של שינוי תדרים, אפקטים ועוד...]

יש גם את MAGIX Audio Cleaning Lab שאיתה אני משתמש למצבים קשים מאוד - היא מפרקת את הפס קול לגורמים וכך יש שליטה על כל פיפס קטן - אכן זה דורש הרבה השקעה ומאמץ.

לדוגמא : קיבלתי בעבר הקלטה של מרן הרב שך מנאום שנשא ביד אליהו - כמובן האיכות היתה גרועה ומה עוד שמלבד רעשים חיצוניים של דיבורים וקשקושים היה חלל (ריוורב בלע"ז) באויר שהיה קשה מאוד להתמודד איתו, אכן ב"ה הגענו למצב של כמעט איכות של אולפן, הקול היה ברור מאוד ללא רעשים, עד כדי כך שמי ששמע את זה היה בטוח שהקליטו את זה באולפן.

יש לי כמה מדריכים, אם תרצה.....

אם יש לך שאלות אשמח לענות.

LA12

שלוםעליכם

משתמש חדש
LA12 ברשותך .....

יש עוד תוכנה חינמית שנקראת audacity והיא עושה את העבודה לא רע בכלל.

אפשר להוריד אותה מפה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה