נכתב ע"י קקטוס;2486508:כששמוליק המקולקל של לישינסקי
כזאת שתנפח בלונים ממסטיק ורוד באמצע גאולה, ותשב בכל השמחות עם האייפון ותשתף תמונות של הילדים המושלמים שלה.
שרה קניידל השדכנית,
כל הסלון התמלא בריח של בוידעם
והיא דפדפה ועלעלה כאילו שאין סוף להצעות שיש לה על הפרק.
והרב שגלה ותלמידיו מכוסי הפנים,
ניחוח של קנאביס מגידול פיראטי,
בעלי תשובה של דיר יאסין
בפושטקים מהחברה של שמוליק
אם יורשה לי להיות פסיכולוג בגרוש ולנתח את הכתיבה הנוקבת - ציניתנכתב ע"י נוי;2494938:יש פה צעקה שנשמעה גם בשאר הקטעים הדומים,
פה נגמרה חיובי ובטעם מתוק, וזה העקר.
במילים אחרות:נכתב ע"י פנס בערפל;2494960:הוא כותב כמו מישהו שנמצא בסביבה לא נעימה, ומגיע איזה פרצוף לא נעים של אדם לא סימפטי ומתחיל- פיזית!- לצבוט אותו, ולצבוט. ותוך כדי אומר לו:
קקטוס, תכתוב. תכתוב...
כל הרעיון של הסיפור הוא פשוט ההפך ממה שכתבת כאן. לדעתי. פשוט הכל הפוך.נכתב ע"י RG אדריכלית;2495659:תודה. היה מעניין לקרוא!
מה לדעתכן יקרה עם זוג כזה הלאה?
מי יושפע יותר ממי, האם שרה תלך ותתעדכן או ששמוליק ילך ויתעדן?
אני חושבת שהניגודים שלהם כפי שמתוארים בקטע, לא יישארו סטטיים.
עוד יותר. שמוליק וגם שרה, כל אחד מצידו, עשה את המהלך הזה בידיעה או בתקווה שהצד השני ישתנה ויידמה לו יותר.
מה אומרים?
נכתב ע"י יעל א;2495666:כל הרעיון של הסיפור הוא פשוט ההפך ממה שכתבת כאן. לדעתי. פשוט הכל הפוך.
נכתב ע"י RG אדריכלית;2495659:תודה. היה מעניין לקרוא!
מה לדעתכן יקרה עם זוג כזה הלאה?
מי יושפע יותר ממי, האם שרה תלך ותתעדכן או ששמוליק ילך ויתעדן?
אני חושבת שהניגודים שלהם כפי שמתוארים בקטע, לא יישארו סטטיים.
עוד יותר. שמוליק וגם שרה, כל אחד מצידו, עשה את המהלך הזה בידיעה או בתקווה שהצד השני ישתנה ויידמה לו יותר.
מה אומרים?
נכתב ע"י שיילה;2486689:משורש פ.ש.ט
מופשטת מגינונים מודרניים כאלו ואחרים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: