מידע שימושי האוניברסיטה הפתוחה מדעי החברה

Miryami

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני לומדת בפתוחה לא מדעי החברה אבל אני מכירה בנות שעושות מדעי החברה
אם תעשי קורס אחד לסמסטר בחיים לא תסיימי
הסטנדרט זה 3 קורסים ובקיץ קורס אחד

Miryami

משתמש פעיל
צילום מקצועי
זו הבעיה שאין לי אפשרות להגיע ללימודים ,ובית ברכה לא עושים לסמסטר הבא זום רק פרונטלי
ככה שאני מנסה למצוא פיתרון אחר
את יכולה ללמוד לבד דרך האוניברסיטה בזום
אבל אז אין לך עזרה מגורם חיצוני עם הלימודים

ציפורה ה

משתמש חדש
שלום וברכה
אני סטודנטית בפתוחה למדעי החברה, עושה 4 קורסים בסמסטר וזה בסדר גמור.
מחפשת עוד משהיא שלומדת עכשיו את הקורס מבוא לסטטיסטיקה ב לתלמידי מדעי החברה או שלמדה בעבר, כי אני מחפשת מורה פרטית לסטטיסטיקה. ניתן לפנות אלי למייל tz7939 שטרודל גמייל וכו'

יעל לוגן

משתמש פעיל
שלום וברכה
אני סטודנטית בפתוחה למדעי החברה, עושה 4 קורסים בסמסטר וזה בסדר גמור.
מחפשת עוד משהיא שלומדת עכשיו את הקורס מבוא לסטטיסטיקה ב לתלמידי מדעי החברה או שלמדה בעבר, כי אני מחפשת מורה פרטית לסטטיסטיקה. ניתן לפנות אלי למייל tz7939 שטרודל גמייל וכו'
עוד לא למדתי סטיסטיקה
אבל מעניין אותי איך החוויה שלך של 4 קורסים בסמסטר
את לומדת מדעי החברה?
עובדת תוך כדי?
לקחתי 3 ומתלבטת אם להגביר קצב...
כמה לקחת בקיץ?

ציפורה ה

משתמש חדש
כן אני לומדת מדעי החברה בפתוחה
אני עובדת שלוש ימים בשבוע, אבל עדיין בלי ילדים...
בסמסטר קיץ לקחתי 2 קורסים ובסמסטר שאחריו מתכננת אולי להגביר לחמש כשרובם יהיו הנחיה רגילה.
מאיפה את בעולם, ואיפה את אוחזת בתואר, אולי נוכל להחליף חוויות ואפילו לעזור אחת לשנייה:)

יעל לוגן

משתמש פעיל
כן אני לומדת מדעי החברה בפתוחה
אני עובדת שלוש ימים בשבוע, אבל עדיין בלי ילדים...
בסמסטר קיץ לקחתי 2 קורסים ובסמסטר שאחריו מתכננת אולי להגביר לחמש כשרובם יהיו הנחיה רגילה.
מאיפה את בעולם, ואיפה את אוחזת בתואר, אולי נוכל להחליף חוויות ואפילו לעזור אחת לשנייה:)
לומדת תואר בניהול
אבל הקורסים של מדעי החברה חופפים בהרבה
זה הסמטר הראשון שלי
וגם רוצה ממש לסיים מהר את התואר
כולם מלחיצים שזה מטורף לקחת יותר משלוש וכו'..חחח
בקיץ לא לקחת יותר מ-2?
הנחיה רגילה מספיקה לך?

ציפורה ה

משתמש חדש
גם אותי הלחיצו, תכל'ס אין בעיה לקחת 4
הניחה רגילה מספיקה לי בקורסים היותר קלים, לקחתי גם בקורסים של ה- 6 נקודות והתחרטתי על זה, וגם בסטטיסטיקה כמו שאת רואה...
בסמסטר קיץ התלבטתי אם לקחת 3 אבל זה באמת נקרא לא נורמלי אלא אם כן יש לך כוח בבין הזמנים לשבת יום יום ולדגור על חומר, זה חצי סמסטר שמלמדים בו חומר של סמסטר זה אומר פי שתיים בקצב כך ששתי קורסים זה כמו ארבעה...
לדעתי כמה שיותר קורסים שהגיוני בסמסטר ולגמור כמה שיותר מהר, כמובן לפי נתוני החיים.

שולמית רוז

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
היי, סליחה על ההקפצה
אני מבררת-
מה יש לעשות עם תואר במדעי החברה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה