נכתב ע"י אברימי;279794:ברכות!
1. את השקעים תצמיד אל השלחן בגב שלו. יש מספיק מקום, וגם יותר בטיחותי.
2. תעשה משהו עם המסך המוגבה שלך שחוסם לך את ההצצה לחדר האטום.
3. SM57? לאיזה צורך?
4. איך אתה מסתדר עם המיקסר מתחת המסך.
5. בקיר השמאלי כדאי לך גם לשים ספוג אקוסטי.
בהצלחה.
אאנכתב ע"י פופקו;279801:אויי חיכיתי לך וחשבתי שתגיע אחרי היום עיון
1. צודק אבל אני עוד בעבודות ככה בבאלגן
2. אין לי כל כך מה לעשות עם המסך והוא חדש משבוע שעבר, והורדתי במקומו 2 מסכים גדולים שהיו, ובכ"א אני רואה מצויין מבעד לחלון זמר שעומד. אם יש לך רעיונות תוציא תבנה במה בחדר האטום.
3. SM 57 תה תצחק האמת קניתי אותו להקלטות כמו מגבר של גיטרה חשמלית וכדו', הSM58 מתאים יותר. הוא יותר חם ועמוק. הSM57 עם תדרים יותר גבוהים. משהו שמתאים לצלחות של תופים וכאלה.. אבל בעיקר אני משתמש איתו לתיקשור בין 2 החדרים, מיליונר אה? ה' ישמור...
4. המיקסר הוא כלל לא הכרחי עקב הכרטיס קול שבצד שדרכו אני שולט בהכל, הוא נמצא רק בשביל חיבורי האוזניות בחדר ההקלטה, וכן לחיבור הרמקולים הנוספים, של BOSE ושליטה בהם, ולכן אני לא צריך את כל מה שמתחת למסך יש לך מגבר אוזניות שם?
5. יש בקיר שמאל משהו בצבע תכלת כמו שאתה רואה שזה גם סופג ואני חושב שאקח את עצתך בכ"א.
תודה ולהשתמע - לגבי הכל.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;279854:זו הזמנה כאילו? חינםםם?
במחשבה שניה, ובסקירה חוזרת, יכול להיות שיש צדק בדבריך בענין הכחול. יכול להיות..
נכתב ע"י SAPIR0001;279877:תתחדש על המסך ועל המזגן
אני רואה שכבר עומדים בצד ערימת כרטיסי ביקור ומגנטים
נכתב ע"י YONI10;279921:פופקו
ממממממזזזזזלללללללל טוווווובבב!!!!
שתזכה..... וכו'
איפה האולפן נמצא????
נ.ב.
מה עם הלימודים שדיברנו???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: