גם לי נחסם אצל אלקטרה,זה מה שאמרו לי בעמדת רב קו כשנחסם לי הכרטיס פעם רביעית!!! אני עם חופשי שנתי סטודנט שמעתם על דבר כזה???
שאלתי אותם מה הפיתרון?הזוי!
ואם זו בעיה ידועה - למה הם לא מנסים לפתור אותה?
כנראה שאין מספיק אנשים שזה קורה להם...הזוי!
ואם זו בעיה ידועה - למה הם לא מנסים לפתור אותה?
ממש חוצפה!!!!גם אצלי נחסם!
ואין אפשרות להעביר את הכסף שהיה טעון בו... נזק של 100 ש"ח.....
גם אצלנו לא הצליחו להעבירממש חוצפה!!!!
מי אמר לך שאי אפשר להעביר את זה?
אצלי 4 פעמים העבירו לי בלי בעיה
הם אמרו שכל יום מגיעים כמה.כנראה שאין מספיק אנשים שזה קורה להם...
או שכל אחד בטוח שזה בעיה רק אצלו
מקום מסודר ורישמי, לימודים מסיביםנוסעת בהם המון ובלי עין הרע לא נחסם לי.
וגם אני עם חופשי סטודנט.
לפי דעתי זה קשור לאיזה סטודנט זה. אם זה באמת מקום לימודים או משהו מפוברק הגיוני?
כן, זה סיפור אחר, ויש על זה מודעות בעל הקו.לי גם קרה כנ"ל, בעמדת על קו אמרו לי שמשרד התחבורה חסם חלק ממי שהטעין פרופיל סטודנט דרך מעיינות [בלי הודעה מוקדמת].
מעיינות אמרו לי שהנושא כגרע בטיפול אצלם, והם מנסים למצוא פתרון.
ממש ממש לא קשור!!!נוסעת בהם המון ובלי עין הרע לא נחסם לי.
וגם אני עם חופשי סטודנט.
לפי דעתי זה קשור לאיזה סטודנט זה. אם זה באמת מקום לימודים או משהו מפוברק הגיוני?
לנו קרה בכרטיס נוערלי גם קרה כנ"ל, בעמדת על קו אמרו לי שמשרד התחבורה חסם חלק ממי שהטעין פרופיל סטודנט דרך מעיינות [בלי הודעה מוקדמת].
מעיינות אמרו לי שהנושא כגרע בטיפול אצלם, והם מנסים למצוא פתרון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: