כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

האגיס 3 ב-99

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך

ONE1

משתמש מקצוען
לתועלת המעוניינים
יש בברכל מבצע על טיטולי האגיס 3 ב-99 רק השבוע הזה (עד שבת)

מישהו יודע איפה יש מבצעים על מטרנה? אני קונה ב-55 ש"ח בנתיב וזה נראה לי יקר...

סתם אחת

משתמש מקצוען
תודה.

ב"יש" - עד כמה שזכור לי המחיר הוא פחות מ50 (ואם יש לך מועדון יש את יכולה להוסיף את זה לרשימת המוצרים שלך ויש לך 10% הנחה)

sus rch.

משתמש רשום
ראיתי השבוע באושר עד מטרנה ב49 ש"ח (בלי מבצע)
כמו"כ אני קונה את הזו בלי השלבים ב40 ש"ח בערך בזול ובגדול.

dafnat

משתמש מקצוען
ביש חסד המחיר הרגיל הוא 48 או 48.90. אם יש לך כרטיס אשראי שלהם ואת מכניסה את המטרנה לרשימת המוצרים בהנחה יוצא לך בסביבות 44-45 ש'

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
בירושלים חנות "כלבוטק עדיקה" ברח' יפו ובתלפיות טיטולים של האגיס כל המידות עולה תמיד 29 שקל מותנה בקניה של 50 ש"ח .
סתם ככה חנות זו זולה באיפור ובמוצרי קוסמטיקה וטיפוח - ממליצה בחום!!!

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הבן שלי חזר עכשו מברכל עם הטיטולים של המבצע, מתברר שבכל חבילה יש 38 טיטולים. (מספר 5)
לא זוכרת כמה יש תמיד אבל נראה לי שיותר. (אולי באיזור 50 טיטולים)
בקשר למטרנה, אני קונה באושר עד ב49.90 ש"ח ומחפשת זול יותר. יש דבר כזה? פעם היו מכירות ביתיות, עדיין קיים?

פנינה פערל

משתמש חדש
בקשר לטיטולים של האגיס קניתי בסופר פארם בתחנה המרכזית בבירושלים ב25 ש''ח לחבילה! לא האמנתי שזה המחיר, חשבתי שיאמרו לי שזה טעות, אבל לא, העבירו לי את זה.

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
נכתב ע"י פנינה פערל;2379178:
בקשר לטיטולים של האגיס קניתי בסופר פארם בתחנה המרכזית בבירושלים ב25 ש''ח לחבילה! לא האמנתי שזה המחיר, חשבתי שיאמרו לי שזה טעות, אבל לא, העבירו לי את זה.

זה לא תמיד המחיר

דניאלה

משתמש רשום
נכתב ע"י פנינה פערל;2379178:

באמת?? מחיר מעולה. את בטוחה שזה לא היה המידות הקטנות (NB, 1,2)? כי מידה 3 ומעלה אף פעם לא ראיתי בכזה מחיר...

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
מידה 5 זה תמיד 38 טיטולים בחבילה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה