האאוטלוק שלי נדפק - דרושה עזרה!

KOL

משתמש רשום
תשמח. שהמסד נתונים שלך עם כל ההודעות לא דפוק ;)

KOL

משתמש רשום
זה נראה לי יותר פשוט ממה שאתה חושב.
'כלים-אפשרויות-הגדרת דואר-קבצי נתונים...'
אולי המיקום שם אינו נכון?
תעדכן מה כתוב שם.

פתרונות

משתמש רשום
תוכל גם לפתוח את הקובץ הזה ע"י אאוטלוק: בתיבה 'תיקיות דואר' (באאוטלוק 2007 היא מופיעה בצד שמאל), לחצן ימני על תיקיות אישיות>פתיחת קובץ נתונים של אאוטלוק...
תצביע על הקובץ ואז יווצר לך עוד 'תיקיות אישיות', בדוק מה קורה שם בתיבות הדואר הנכנס והיוצא, אם הכל בסדר, תמשיך עם מה ש-KOL מדריך אותך לשינוי מיקום קובץ הנתונים.
בהצלחה!

גרפוטו

משתמש מקצוען
דרך כל ההוראות שלכם אני מגיעה לאותו מקום, ואליו הגעתי גם אתמול, וניסיתי להוסיף שם לבד, בלי עזרתכם, וזו התוצאה...ז"א העברתי את הקובץ שמצאתי בעזרתכם לכונן D (הוא נשאר גם בC) ואמרתי לו הוספה וכו'... מה הלאה?kol - מה הכוונה מסד עם כל ההודעות? תיבת דואר נכנס? הכל הכל נדפק, בנתיים הגדרתי חשבון חדש באאוטלוק אקספרס, אבל שם 'קבור' לי המון חומר יקר מאד! (כל החשבונות שלי עם הלקוחות מוזנים ב'אנשי קשר') במקרה הזה - לעזור זה צדקה אמיתית....

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 48 · צפיות: 13

פתרונות

משתמש רשום
נסה לעשות כפי שכתבתי לך, אז תוכל גם לגשת לתיבות

נכתב ע"י פתרונות;241443:
תוכל גם לפתוח את הקובץ הזה ע"י אאוטלוק: בתיבה 'תיקיות דואר' (באאוטלוק 2007 היא מופיעה בצד שמאל), לחצן ימני על תיקיות אישיות>פתיחת קובץ נתונים של אאוטלוק...
תצביע על הקובץ ואז יווצר לך עוד 'תיקיות אישיות', בדוק מה קורה שם בתיבות הדואר הנכנס והיוצא, אם הכל בסדר, תמשיך עם מה ש-KOL מדריך אותך לשינוי מיקום קובץ הנתונים.
בהצלחה!

לחצן ימני על תיקיות אישיות>פתיחת קובץ נתונים של אאוטלוק...
תצביע על הקובץ ואז יווצר לך עוד 'תיקיות אישיות', בתוכו תוכל למצוא את הדואר שלך בתיקיות דואר הנכנס ופריטים שנשלחו

א.ישראל

משתמש פעיל
עריכה תורנית
לצערי איני יכול לעזור כי כבר מזמן שאיני משתמש באאוטלוק ואיני בקי בזה.

אבל מצורף פה קישור אולי יעזור ואולי יעזור לכל הפחות לעתיד [בנוגע לגיבוי]
http://area.co.il/view.php?siteid=231176&jet=page&menuid=1118975&postid=1163057773656263889

בהצלחה ושתפתר הבעיה במהרה

גרפוטו

משתמש מקצוען
יש לי 4 קבצים 'תיקיות אישיות' נכנסתי אליהם לפי ההוראות, אבל חלק לא נתן לי להכנס וחלק היה רק 'פרטים שנחמקו' ו'חיפוש תיקיות' .

גרף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
מקוה שיהיה לסיפור 'הפי אנד', הלוואי ויכולתי לעזור.

מה שכן, לעתיד, אני למשל פתחתי חשבון בג'ימייל וביקשתי מהספק שלי להעביר את כל המיילים מתיבת הדואר שלי לכתובת הג'ימייל, ומהג'ימייל אני מעביר לאאוטלוק דרך POP3 באופן אוטומטי. כך אני מרויח 2 דברים. 1. יש לי גיבוי של כל החומר שלי בג'ימייל, (אני גם מגבה את הקבצים של האאוטלוק בנפרד, אבל כתוספת סיכון) 2. יש לי את האנטי ספאם של ג'ימייל ואני לא צריך לשלם לספק על אנטי ספאם מכיוון שהג'ימייל כבר מסנן לי את הדואר.

גרפוטו

משתמש מקצוען
אני מקפיצה שוב, אולי יש מש שבערב החג היה עסוק ועכשיו יוכל לעור לי, בכל אופן עדיין לא הסתדרתי.
גרף- אני משתמשת באאוטלוק לניהול תיקי לקוחות ולא רק לקבלת אימילם- עם זה אפשר איכשהו להסתדר, ביקשתי להם שישלחו שוב, אבל כל הפרטים של הלקוחות, ההסכמים, החובות ועוד ועוד.... הכל נקבר! אני עובדת כמעט עשר שנים בגרפיקה וכל התוכנות עשו לי בעיות חוץ מאאוטלוק!

zotrix

משתמש רשום
מה גודל הקובץ שמצאת?

גרפוטו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גרפוטו;241366:
נכנסתי לכתובת הזו ויש שם קובץ נתונים של אאוטלוק ששוקל 1 גיגה, מה עלי לעשות הלאה?
שוב ושוב מליוני תודות!
תודה מראש

bris

משתמש סופר מקצוען
תנסי לעשות יבוא של הקובץ , תחת תפריט קובץ - יבוא - ותבחרי שם קובץ PST, אם הקובץ פגום יש הרבה כלים לשחזר משם את רוב רובו של החומר. אני ממליץ לך להעזר באיש מקצוע , יחסוך לך המון זמן.

גרפוטו

משתמש מקצוען
זה מה שאני מחפשת, איש מקצוע, יש לך משהו להמליץ? באזור ירושלים? כי הטכנאי שלי לא מכיר את הבעיה הזו. פניתי אליו עוד לפני שהטרחתי פה את כל המקצוענים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה