האאוטלוק שלי נדפק - דרושה עזרה!

גרפוטו

משתמש מקצוען
אני מנסה לשלוח איימל פשוט ותמים והאאוטלוק שלי (מיקרוסופט אאוקלוט ולא אקספס) כותב לי שאין אפשרות ליצא מאחר ולא נמצא קובץ נתונים לשליחת וקבלת הודעות.
בקיצור, האאוטלוק לא נותן לי כלום, אני רואה שנכנסו 8 הודעות ואין לי אפשרות לראות אותם, יש לי שם המון המון חומר חשוב מאוד!, כל אנשי הקשר שלי עם כל הפרטים שלהם מוזנים בתוכנה זו וכעת הוא לא נותן לי כלום! מה עושים?

גרפוטו

משתמש מקצוען
הצילו!!!! דחוף באמת!!!!

מפאת הדחיפות שלי, אני מעלה גם פה, אנא מי יודע מה עלי לעשות? (דיברתי עם הטכנאי שלי והוא לא ידע איך לעזור לי)
תזכו למצות וברכות לרב
http://prog.co.il/showthread.php?t=27922

גרף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
שחזור מערכת?

zotrix

משתמש רשום
תעשה חיפוש *.pst תכלול מוסתרים ותעדכן בתוצאה

גרפוטו

משתמש מקצוען
תודה, ביום שישי לא הספקתי לחפש, אבל עכשיו חיפשתי והוא מצא לי מלא מלא קבצים שמשקלם נע בין 1-6 kb וסוג הקובץ- 'קובץ נתונים של אופיס' מה הלאה?

zotrix

משתמש רשום
אני מקווה שחיפשת בצורה הזאת כוכבית נקודה פי אס טי ולא הפוך , הוא היה אמור למצוא קובץ שמשקלו לפחות כמה עשרות מגה

גרפוטו

משתמש מקצוען
חיפשתי שוב, כמו שאמרת ולא מצאתי,
אבל, יש לי 2 מחשבים, ובמחשב השני מצאתי קובץ ששוקל 1.5 מגה וכתוב בשם: אאוטלוק, מחשבים מחוברים ברשת, אולי אני יכולה להתקין משם לכאן? להעביר את הקובץ ששם למחשב הזה?

גרפוטו

משתמש מקצוען
עכשיו חיפשתי עם אפשרות של 'חפש בתיקיות מוסתרות' ומצא לי קובץ 1.1 מגה מה הלאה? תודות תודות

פתרונות

משתמש רשום
מיקום קובץ הנתונים של מיקרוסופט אופיס

בדוק ב:
C:\Documents and Settings\[UserName]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

במקום יוזרניים צריך להיות שם המשתמש שלך.

בתיקייה זו אמורים להיות קבצי הנתונים של אאוטלוק, יש שם קבצי PST?

גרפוטו

משתמש מקצוען
פתרונות, נכנסתי לפי ההוראות עד לשם המחשב שלי, אבל שם לא מצאתי את ההמשך, יש לי כך:
קוקיס
מי דוקיומנט
userdata
וינדוס
שולחן עבודה
תפריט התחלה
ועוד 3 איקונים לא של תיקיות
מה הלאה? תודות מראש!

KOL

משתמש רשום
אם אתה נכנס לפה, מה יש?
(תעתיק ותדביק לשורת הכתובת)

קוד:
%UserProfile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

איפשהו בהגדרות של האאוטלוק כתוב איפה נמצאים הקבצים של המסד שלו. תבדוק!

גרפוטו

משתמש מקצוען
נכנסתי לכתובת הזו ויש שם קובץ נתונים של אאוטלוק ששוקל 1 גיגה, מה עלי לעשות הלאה?
שוב ושוב מליוני תודות!

KOL

משתמש רשום
יופי.
תעביר אותו למקום אחר, ותראה מה קורה.

אם הכל בסדר, משמע המסד נתונים נדפק, אם לא, משו אחר דפוק. (מה? אין לי שמץ).

אם המסד דפוק, ישנם תוכנות שעושות כלמיני אופטימיזציות למסד, אפשר לנסות. ולגבות לפני כן כמובן.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה