מידע שימושי ד"ר רייז בבני ברק, מי מכיר?

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י שרה'לה;2358002:
אם כבר הקפצתם, הבת שלי, בת 5.5 חודשים, פולטת כל הזמן, כל הזמן, כל הזמן. אבל יחסית היא תינוקת רגועה, חייכנית.
השאלה עם ריפלוקס מגיע תמיד עם אי שקט.

ד"ר רייז עוזר לפליטות - גם אם זה לא נובע מריפלוקס.
לטענתו תינוקות לא אמורים לפלוט בכלל, למעט טיפונת חלב שמרטיבה את השפתיים.

שישיה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שרה'לה;2358002:
אם כבר הקפצתם, הבת שלי, בת 5.5 חודשים, פולטת כל הזמן, כל הזמן, כל הזמן. אבל יחסית היא תינוקת רגועה, חייכנית.
השאלה אם ריפלוקס מגיע תמיד עם אי שקט.

אחיין שלי היה פלטן מקצועי כנ"ל, לדברי ד"ר רייז השריר של הקיבה היה תפוס ולכן הוא פלט .הוא שיחרר את השריר בשלושה טיפולים,ויש שיפור ניכר מאד.

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שרה'לה;2358002:
השאלה אם ריפלוקס מגיע תמיד עם אי שקט.

היא יונקת?

כי אם לא, הבן שלי ג"כ פלט יחסית הרבה גם בגיל הזה, הוא עם מטרנה, ואז החלפתי למטרנה רב שלבית ומאז ב"ה שקט למעט פעמים בודדות.

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אמאשל2;2357983:
סליחה על ההקפצה,
אבל איך היית אצלו עם תינוק בן שבועיים?
התורים הם ליותר מחודש קדימה...
התקשרתי כדי לקבוע תור לבן שלי בן החודש ויש לו תור רק עוד יותר מחודש.
הסברתי לו שאין לנו יום ואין לנו לילה הילד בוכה 24/7 וסובל ומתפתל.
ולא עזר כלום.

יש מישהו שיכול לארגן פרוטקציה שם?

נסי אולי את גיתית שפרלינג, היא אמרה לי שהיא עושה את אותו הדבר בדיוק, המעלה שלה זה שאת יכולה להניק את התינוק תוכ"ד וכך הוא רגוע הרבה יותר ולא צורח.

אמאשל2

משתמש מקצוען
נכתב ע"י wald;2358065:
נסי אולי את גיתית שפרלינג, היא אמרה לי שהיא עושה את אותו הדבר בדיוק, המעלה שלה זה שאת יכולה להניק את התינוק תוכ"ד וכך הוא רגוע הרבה יותר ולא צורח.

יש לך מספר שלה?
ואיפה היא מקבלת?

גלידה

משתמש מקצוען
ד"ר רייז מקבל רק עד גיל שנה, ואני הייתי צריכה להמשיך עם הבת שלי עוד טיפולים אז הפנו אותי (פה בפרוג) לד"ר אווה והייתי מאד מאד מרוצה, ממש ראו תוצאות בשטח, היא מקבלת ברמת גן.
רק שעכשיו היא לפני לידה אז היא עשתה הפסקה עד אחרי פסח, ולכן היא הפנתה אותי לחברה שלה שמקבלת בתל אביב והיא המליצה עליה מאד. בינתיים לא הלכתי לחברה ההיא,
השם שלה קרן נדז'ר 0547009219.
שתייהם צרפתיות (גם ד"ר רייז) - השיטה מגיעה מצרפת ולכן הם מומחיות בתחום.
היום בארצות אחרות כמו אנגליה וצרפת, כמעט ואין הורה שלא הולך עם התינוק שלו לטיפול אסתאופטיה, אם הוא בוכה הואם הוא לא בוכה, זה חלק מה"תכנית" אחרי הלידה.

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אמאשל2;2357983:
סליחה על ההקפצה,
אבל איך היית אצלו עם תינוק בן שבועיים?
התורים הם ליותר מחודש קדימה...
התקשרתי כדי לקבוע תור לבן שלי בן החודש ויש לו תור רק עוד יותר מחודש.
הסברתי לו שאין לנו יום ואין לנו לילה הילד בוכה 24/7 וסובל ומתפתל.
ולא עזר כלום.

יש מישהו שיכול לארגן פרוטקציה שם?

אני גם ניסיתי אצלו והוא שלח אותי למישהו בירושלים - ד"ר סופר.
היינו אצלו ביום שלישי שעבר עם תינוקת בת שבועיים שלא גמרה לצרוח ולהקיא,
ומאז - לא הקיאה אפילו פעם אחת!!!!!!!!!!!!!!!!
והיא גם הרבה הרבה הרבה יותר רגועה...
היה לה רפלוקס, והוא אבחן גם שתפוס לה הרגליים בתנוחה לא נכונה, וקצת שחרר גם את הקיבה...

מומלץ מאדדדדדדדדד

גלידה

משתמש מקצוען
מה שמענין, שאני טיפלתי עם בתי אצל ד"ר רייז שנה והיה ממש לא מלא אצלו, וקבענו תורים מידית, והיום יותר ויותר הורים נהיים מודעים לטיפול הזה, ולכן עכשיו מאד מלא עצמו

שרה'לה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י wald;2358061:
היא יונקת?

כי אם לא, הבן שלי ג"כ פלט יחסית הרבה גם בגיל הזה, הוא עם מטרנה, ואז החלפתי למטרנה רב שלבית ומאז ב"ה שקט למעט פעמים בודדות.

היא לא יונקת. אבל גם כשינקה היה אותו דבר.
אנסה באמת להחליף, נראה אם יש שינוי. אני כבר על סף יאוש.
כבר הגיע למצב, שאני לא מאפשרת לאף אחד לקחת אותה על הידיים כדי למנוע בושות מעצמי. "יואו, היא פלטה עלי, קחי אותה ממני...":(:(:(
ואם מישהו מתעקש לקחת את החמודה הזאת על הידיים "תראי איך היא מחייכת אלי, תני לי אותה רגע, אגואיסטית אחת..." אני מזהירה מיד: "לא לוקחת אחריות על התוצאות"

אף פעם לא מריח ממנה טוב, ולא משנה כמה שעות היא אחרי האמבטיה.

פוצקה

משתמש חדש
אני הלכתי אל העמית שלו ד"ר אברהם סופר בירושלים עם ילדה בת חודשיים וחצי צורחת-זו הגדרה עדינה עליה שרופא עלה על זה שיש לה ריפלוקס סמוי מה שאומר צריבה בקיבה בלי הפליטות מה שמשאיר את החומצה בגוף הילדה צרחה כל! היום ובלילה נרדמה מותשת ושוב ביום נלכתי אליו והוא עשה לה עיסויים היה נראה שלא עזר כלום חזרתיאליו אחרי שבוע ושוב עשה לה טיפול וקיבלתי ילדה חדשה פתאום התחילה לחייך לאכול להיות רגועה יותר משתי דקות בלי לצרוח בקיצור משנה הבריות הוא גם חיזק לה את שרירי הפה מה שגרם שתיקח מוצץ ממליצה בחום לכל מי שמתלבט.

אמאשל2

משתמש מקצוען
היינו עם הקטן אצל היימילך והוא איבחן ריפלוקס ורגישות למים של מודיעין עילית.
הרופא ילדים לא מוכן לקבל את זה שיש לו ריפלוקס כי הוא לא פולט בכלל ולא משדר חוסר רוגע בזמן האוכל אלא החל מחצי שעה אחרי האוכל עד הארוחה הבאה.
הילד לא ישן יותר משעה וחצי רצוף, גם בלילה. וגם השינה הזאת מלווה בעיוותים של הגוף מידי פעם.
אני מאוד מקווה שהרייז הזה יעזור, רק אני לא בטוחה שנשרוד ככה עוד חודש...

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י gil66422;2358328:
הייתי אצלו גם לפני 4 שנים.
לא עזר לבת שלי...
רק צרחה שם וצרחה והקיאה והקיאה...
מענין שלכל התינוקות שבאים אליו יש ריפלוקס....

הוא מטפל ברפלוקס...
(כי זה כמו שרירים תפוסים)

גלידה

משתמש מקצוען
אני יסביר לכם בגדול איך זה עובד,
הם טוענים שהשרירים והעצמות של התינוק מאד רכות, ולכן במהלך הלידה הם יכולים לזוז ממקומם, ואז נוצר חוסר איזון כלשהו שגורם ללחיצות על איברים/שרירים, וזה יכול להיות בכל הגוף - בגולגולת, בעמוד שידרה, בעצמות הפה והגרון וכו' וכו,
וע"י הלחיצות של האוסטואפט הדברים מסתדרים.
הסברתי מאד בקיצור, מקווה שתבינו,
למשל הבת שלי נולד בלידה מאד מאד מהירה (פחות מ5 דקות)
והגולגולת שלה לא היתה מסודרת יפה- הוא סידר
כל פעם שהלבשתי לה שרוול ועשיתי קצת אחורה עם היד שלה - היא בכתה והאוסטופט גילה את זה בעצמו (היה לחץ שם על שריר) וסידר לה בחצי דקה.
היא לא הסתדרה עם בקבוק ולא עם מוצץ וחשבנו שהיא סתם מפונקת - ובסוף הוא הסביר לי שעצמות הלוע לא מאוזנות. - הוא סידר לה בכמה טיפולים.
בעמוד השידרה - שתי חוליות לא היו מאוזנת - הוא סידר בשלש טיפולים.
בצוואר נוצר לה קצת נטיה לשמאל - בגלל שריר אחד לא מאוזן - וגם על זה אנחנו עובדים.

בכלל לא היה אפשר לחלום על כלום כשהיא נולדה, היא היתה נראית רגיל לכל דבר, רק בכתה ובכתה ללא הפסקה. ובגיל ארבע חודשים התחיל נטיה בצוואר ולכן הגענו לפיזיוטרפיה ומשם אל ד"ר רייז.

נוכחות לעסקים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה תורנית
D I G I T A L
למי יש את המס' של סופר?? האם יעזור גם לילד עם איחור התפתחותי?

שושי גייר

משתמש רשום
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
למי יש את המספר של רייז?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה