אז אין פתרון. המענק מהווה תקבול בעסק שנכלל בתקרת עוסק פטור.עדין לא יכולה. אני בדיוק ממש על סף העוסק פטור גם לשנה זו וגם לשנה הבאה.
שימי לב שמשנת 2024 תקרת עוסק פטור תהיה 120,000 ש"ח.
אז אין פתרון. המענק מהווה תקבול בעסק שנכלל בתקרת עוסק פטור.עדין לא יכולה. אני בדיוק ממש על סף העוסק פטור גם לשנה זו וגם לשנה הבאה.
בעוסק פטור? את בטוחה?ממש לא נכון,
אני בדקתי עם הרו״ח שלי,
ואם יש לך קבלות על הוצאות מוכרות,
מצרפים למאזן וזה מתקזז
אולי יש לך אופציה לפתוח עוסק פטור נוסף (על שם בעלך או משהו כזה, ת.ז. אחרת משלך) וחלק מההכנסות העתידיות להזרים לשם.תודה על כל התגובות.
ממש מוזר לי שאני היחידה שנתקלת בזה . 30 אלף שקל מתוך מאזן של 100 אלף שקל זה אחוז רציני. סביר שעוסקים פטורים רבים שמגישים בקשה למענק יתקלו בבעיה דומה.
ובנוסף הם לא מוכנים לתת לי רק חלק מהסכום, מחיבים לקחת את כל העשרים וחמש אלף. אם היו מוכנים לתת לי סכום חלקי הייתי יכולה להסתדר עם זה.
אצטרך לוותר על המענק.(לחשוב כמה שעות עבודה השקעתי בזה.. וכמה תקוות...)
בכל מקרה תודה. ואם יש למשהו רעיון בכל זאת - אשמח לשמוע.
מה הכוונה מחייבת לקחת את כל ה-25. לעוסק פטור הם נותנים רק 25 ולא 30??תודה על כל התגובות.
ממש מוזר לי שאני היחידה שנתקלת בזה . 30 אלף שקל מתוך מאזן של 100 אלף שקל זה אחוז רציני. סביר שעוסקים פטורים רבים שמגישים בקשה למענק יתקלו בבעיה דומה.
ובנוסף הם לא מוכנים לתת לי רק חלק מהסכום, מחיבים לקחת את כל העשרים וחמש אלף. אם היו מוכנים לתת לי סכום חלקי הייתי יכולה להסתדר עם זה.
אז תשאלי רו״ח אחרת,בעוסק פטור? את בטוחה?
הוראת חשבון שלי אמרה שכן נחשב לחלק מהמאזן...
את לא היחידה בכללתודה על כל התגובות.
לא יודעת כמה יש לי מושג אבל יכולה לנסות, אולי זו בעיה שנתקלתי בהיש למשיהו מושג בעניין האפלקציה דרך המחשב ויכול לעזור לי בפרטי?
מה הבעיה?יש למשיהו מושג בעניין האפלקציה דרך המחשב ויכול לעזור לי בפרטי?
רק למשרתי מילואים...נפתחה אופציה להגיש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: